Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au zi de destin, Leii şi Balanţele primesc veşti bune

HOROSCOP 4 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au zi de destin, Leii şi Balanţele primesc veşti bune

O zi minunată pentru toată lumea astăzi, pentru că aspectele sunt foarte bune, aşa că să ne bucurăm de ele. Nu avem voie să ne supărăm, ne facem mici plăceri, poate şi cu ajutorul prietenilor.

HOROSCOP 4 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au zi de destin, Leii şi Balanţele primesc veşti bune
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    04 Aug 2020   •   08:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - ziua anunţă bucurii de tot felul, primesc invitaţii sau sunt susţinuţi, important e că nu se simt singuri.

Taur - ziua aduce succes profesional sau un demers financiar care aduce bani, e chiar o zi de destin. Fac ceva, dar fac bine.

Gemeni - o zi minunată pentru a se pune în valoare, unii pun preţ pe frumuseţe sau pe sănătate sau pe haine sau pe lux. Important este însă că se aduc în forma cea mai bună posibilă pentru ei.

Rac - o zi aducătoare de mulţumită, de reuşită, poate chiar de împăcare cu o persoană cu care poate că nu au avut o relaţie bună. Descoperă lucruri plăcute despre oameni la care nici nu s-ar fi putut gândi că le plac.

Leu - ziua aduce prietenii sau popularitate, primesc veşti foarte bune pentru ei şi despre ei. În plus, primesc laude de unde nici nu se aşteaptă.

Fecioară - pot avea şi ele succes astăzi, mai ales într-un demers oficial sau primesc un răspuns pozitiv în urma unui examen sau în urma unui proiect pe care l-au avansat.

Balanţă - muncesc mult şi muncesc foarte bine. Pe de altă parte, primesc şi o veste bună din străinătate sau de la o persoană la care nu se aşteaptă. Această veste bună poate însemna o aprobare, un aviz sau o invitaţie ce-i onorează.

Scorpion - azi vorbim de o reuşită care vizează banii sau câştigurile, dar în familie. Cineva îşi dă acordul şi în felul acesta pot demara un proiect.

Săgetător - ziua aduce prietenii, vorbe bune, cuceresc pe cineva sau fac o impresie foarte bună sau împacă pe cineva. În tot cazul, relaţiile au un aspect bun astăzi.

Capricorn - au toate şansele să câştige bani sau să găsească noi oportunităţi financiare. În ultimă instanţă, pot rezolva o sarcină la serviciu care înseamnă un progres pentru toată lumea.

Vărsător - o zi minunată pentru ei astăzi, o pot valorifica unde vor ei, atât în relaţiile profesionale, cât şi în cele sociale. Se bucură de credibilitate, de faimă şi cineva face un gest drăguţ pentru ei şi ei îşi pot face un cadou.

Peşti - au o zi bună, mai ales dacă o trăiesc tihnit, liniştit, cu sufletul lor în cămin, alături de persoanele care îi susţin, nu neapărat pentru că ar avea nevoie de multe îmbrăţişări, dar pentru că ei preţuiesc foarte mult liniştea astăzi, că le dă tot felul de intuiţii.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close