Antena 3 CNN Horoscop 4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii călătoresc. Capricornii primesc laude

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii călătoresc. Capricornii primesc laude

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Sincerități tranșante, pe alocuri poate chiar brutale. Dar e bine să spunem lucrurilor pe nume. O zi frumoasă pentru toți. Avem parte de o mică bucurie, sau vedem noi partea plină a paharului.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii călătoresc. Capricornii primesc laude
de Mia Lungu    |    04 Dec 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au chef astăzi de lucruri pe care și le doresc demult. Nu stau la discuții, mai ales dacă își doresc lucruri inedite. Fie să ajungă în locuri unde nu au mai fost, fie să facă ceva neașteptat. Așa că își vor vedea de ale lor.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru tauri ziua aduce astăzi chefuri foarte personale. Deci lucrează mai puțin cu familia. Sau toată lumea concură în a le face pe plac.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, călătorii astăzi dar și discuții. Poate fac niște vizite unde dezbat niște probleme importante pentru ei. Au nevoie de niște adevăruri usturătoare pentru a se trezi și pentru a-și clarifica niște aspecte

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de bani și de dorința de a face cadouri sau de a-și face niște plăceri. Trebuie să fie, însă, economi sau să se asigure că lucrurile pe care dau bani merită din plin. Inclusiv pentru terapii sau tot felul de tratamente.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce întâmplări neașteptate sau tot felul de surprize. Unele din partea copiilor, la alții prietenii sunt cei care bat la ușa. În tot cazul, își schimbă planurile de la minut la minut. Dar au vervă, umor și se bucură de tot ce li se întâmplă.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, mai multă discreție astăzi. Consumă cumva energia în interior și au nevoie de momente de liniște pentru a se concentra la treburile lor. Unele sunt foarte gospodine și astăzi întorc casa, dar fac ordine.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, prietenii sunt la conducere. Întâlniri foarte frumoase, discuții foarte animate și presărate cu foarte mult umor, astfel încât este pe gustul inimii lor tot ce se întâmplă astăzi. Invitații neașteptate și frumoase.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii lucrează astăzi și lucrează cu spor financiar. Au niște idei foarte creative, cum să se descurce cu banii sau cum să realizeze niște sarcini profesionale mai comod pentru ei, mai creativ și mai eficient financiar.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Sagetatori, călătorii astăzi, fie cu mintea, fie geaografic. Ies din oraș sau doar comunică cu persoane aflate la distanță.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii și astăzi sunt orientați către parteneri. Vor să li se vadă calitățile, atuurile, ingeniozitatea. Ar vrea să primească niște laude și este posibil să le primească.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători vorbim de popularitate astăzi. Poate unii au chef să socializeze, să iasă și să se facă un pic mai văzuți. Și poate chiar pretextul unor cumpărături îi ajută să iasă în lume.

4 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua aduce muncă, poate nu atât în folosul lor sau le prinde bine și lor să facă niște servicii pentru alții. Mai ales dacă cineva le laudă actvitatea. Scot bani din buzunar dar și realizează lucruri cu ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close