Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii nu vor să mai fie condiţionaţi de nimeni şi nimic, iar Săgetătorii trec printr-o transformare personală

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii nu vor să mai fie condiţionaţi de nimeni şi nimic, iar Săgetătorii trec printr-o transformare personală

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Lună Nouă în Săgetător. Ne interesează viitorul sau efectele unor situaţii, o poziţie pe care o adoptăm sau o decizie pe care o luăm. O zi foarte importantă pentru toată lumea, pentru că ne angajează viitorul, dar, pentru că aspectele sunt în mare parte bune, înseamnă că ştim pe ce drum să mergem.

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii nu vor să mai fie condiţionaţi de nimeni şi nimic, iar Săgetătorii trec printr-o transformare personală
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2021   •   09:17

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luna Nouă vizează rezolvarea unei situaţii juridice sau poziţia lor în sistem, mai fac parte sau nu, plec sau stau.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Luna Nouă vizează banii sau sporul în general. E vorba de un interes conjugal sau de un interes într-o colaborare cu cineva. Deci, trebuie să vadă dacă mai merg sau nu la câştig cu o persoană.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Poate că văd relaţia partenerială şi poziţia lor într-o relaţie altfel, cu această Lună Nouă în Săgetător. Fie înţeleg mai bine partenerul, fie îşi dau seama că poate pentru că au greşit, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Luna Nouă se produce în zona priorităţilor şi a activităţilor de zi cu zi, a corvezilor zilnice, aşa încât au un ritm nou şi poate o muncă abordată altfel de acum înainte. Poate o parte din proiecte sunt abandonate.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sentimente frumoase astăzi şi libertate. Nu vor să mai fie condiţionaţi de nimeni şi nimic, deci fac alegeri în sensul de a avea un context de viaţă, activitate, profesie şi relaţii, în care să se simtă liberi.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

În legătură cu patrimoniul şi cu interesele lor personale şi de confort, pot lua nişte decizii astăzi sau văd de abia acum limpede , într-o anumită cheie interesul lor.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Drumuri, voiaj, vizite şi sfătuiri cu diverse persoane în care au încredere. Important este că au şi ele o reprezentare clară despre ce se întâmplă în acest moment în jurul lor şi cum e mai bine ca ele să procedeze. 

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Bani gândiţi şi făcuţi foarte ingenios, sau îşi dau seama că dacă acţionează şi pun în practică un anumit proiect, consecinţele sunt unele anumite şi le văd foarte limpede, de aceea pot alege legătură cu banii şi activităţile foarte bine.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Trec printr-o transformare personală. Luna Nouă e semnul lor zodiacal. Poate îşi dau seama şi apreciază foarte just care e poziţia lor, ce au făcut bine, ce nu au făcut bine şi cam la ce să se aştepte de acum înainte.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Discreţie aszăzi. Unii simt nevoia să fugă din peisaj şi să se ascundă, sau îşi pregătesc un voiaj într-un loc unde îşi pot linişti sufletul.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Socializează, vorbesc cu prietenii, dar, pentru că e Lună Nouă, pot decide dacă mai merg alături de un prieten sau nu. Discuţiile pot fi şi un pic tensionate, dar constructive sau lămuritoare.

Horoscop 4 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Îşi clarifică public scopurile vieţii, obiectivele mari, drumul pe care vor să  meargă în viaţă, sau fac un anunţ public în legătură cu un proiect.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close