Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii pot avea rezultate foarte bune la locul de muncă, Racii primesc vești despre o călătorie

Horoscop 4 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii pot avea rezultate foarte bune la locul de muncă, Racii primesc vești despre o călătorie

Horoscop 4 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii pot avea rezultate foarte bune la locul de muncă, Racii primesc vești despre o călătorie
04 Dec 2018   •   08:58

HOROSCOP. Ne calculăm interesul și poate chiar tragem niște sfori, astfel încât să ne fie bine. Valorificăm oportunitățile, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - Se gândesc la bunurile pe care le pot câștiga prin intermediul altora. 
HOROSCOP. Taur - Și ei poartă astăzi discuții, cântărind omul, ce intenții are și cum le poate fi de folos.
HOROSCOP. Gemeni - La locul de muncă pot avea rezultate foarte bune, dar dacă știu să îi stimuleze pe ceilalți, nu să îi critice, cum fac de obicei, să le sublinieze calitățile. 
HOROSCOP. Rac - Sunt creativi și imaginativi. Vor să se simtă bine, chiar dacă au multe sarcini de rezolvat. Felul în care colaborează și le rezolvă trebuie să fie foarte plăcut. Primesc vești și despre o călătorie
HOROSCOP. Leu - Pun accentul pe relaxare și au nevoie de puțin spațiu și de timp pentru asta. Colaborare bună cu familia.
HOROSCOP. Fecioară - Discută despre bani și despre diverse interese. Mai este loc și de schimbări.
HOROSCOP. Balanță - Pot fi tentate să cheltuiască, fie banii pe care îi fac prin muncă, fie banii pe care îi fac pentru tot felul de atenții care nu se dovedesc foarte practice. 
HOROSCOP. Scorpion - Sunt foarte intuitivi, trebuie să îi asculte inima și să își urmeze conștiința.
HOROSCOP. Săgetător - Trebuie să fie atenți la sănătate sau la propria lor relaxare. Nu este bine să intre astăzi în conflicte și nici în situații care le consumă prea mult timp și energie.
HOROSCOP. Capricorn - Pun accentul pe relațiile amicale, caută suport. Le prinde bine să discute cu un prieten.
HOROSCOP. Vărsător - Se impun la locul de muncă, dar sunt un pic năzuroși. Nu acceptă ordinele altora și fac lucrurile după propriul lor stil. 
HOROSCOP. Pești - Este o zi care pune accentul pe moralitate și pe valorile după care se ghidează. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close