Antena 3 CNN Horoscop 4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scot bani din buzunar să plătească greşelile altora, Gemenii au probleme de sănătate

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scot bani din buzunar să plătească greşelile altora, Gemenii au probleme de sănătate

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Suntem foarte atenţi la interesul nostru, la avutul personal, sănătate, corp, dar şi bani.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele scot bani din buzunar să plătească greşelile altora, Gemenii au probleme de sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Tensiunile acestei zile pot marca încordare, mai ales când e vorba de banii lor şi de riscul de a pierde aceşti bani pe idei care nu sunt practice.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii se luptă azi să ajungă la cineva, să primească un accept sau o aprobare.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce tensiuni legate de sănătate.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au emoţii sentimentale, unii nu ştiu ce să facă, mai ales când e vorba de persoane în care au avut încredere. Există risc de pierderi materiale.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua e un pic tensionată, pun multă miză pe o relaţie, o persoană cu care au ceva de-a face. Trebuie să aibă mai multă răbdare şi tact, nu să pună presiune.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce şedinţe, discuţii, poate fi dificil să se înţeleagă cu cineva, chiar dacă ideile sunt bune, nu sunt bani.


4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Şi pentru Balanțe, tot preocupări financiare azi, şi există riscul să piardă bani sau să fie nevoiţi să scoată din buzunar pentru a repara greşeala cuiva.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, tensiunile sunt legate de nesiguranţa lor, timiditate, au lucruri de făcut şi probabil nu sunt foarte siguri pe ei. Sprijinul familiei contează.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii să fie atenţi la sănătate azi şi un pic mai detaşaţi de problemele emoţionale, să se gândească un pic la ei. Pot descoperi un secret şi asta e important şi în afaceri.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au şi eu tensiuni financiare, încearcă să găsească o soluţie pentru viitor şi îşi fac calcule, nu se pot sprijini pe nimeni.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au multe lucruri de făcut, sunt responsabili în legătură cu ce au de făcut şi probabil că trebuie să ia decizii importante pentru deciziile de mai târziu.

4 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii pot avea tensiuni legate de lucrurile pe care nu le ştiu, dar care sunt în jurul lor, sentimentele, gândurile. E bine să lase lucrurile aşa, soluţiile vor veni mai târziu.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close