Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii muncesc mult, Balanțele primesc o invitație de la o persoană dragă

HOROSCOP 4 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii muncesc mult, Balanțele primesc o invitație de la o persoană dragă

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 4 ianuarie. O zi obositoare, de aceea este important să ne conservăm energia.

HOROSCOP 4 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii muncesc mult, Balanțele primesc o invitație de la o persoană dragă
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
04 Ian 2020   •   08:46

HOROSCOP  Berbec - Au o zi agitatată în prima parte a zile. Spre seară au parte de surprize frumoase din partea celor dragi.

HOROSCOP  Taur - Sunt molcolmi și tihniți în prima parte a zilei. Își fac griji în legătură cu unele persoane.

HOROSCOP  Gemeni - Se sprijină pe sfatul cuiva, însă se simt contrariați. Amână câteva decizii.

HOROSCOP  Rac - Iau decizii surprinzătoare în ciuda aparențelor. Au atitudine și simt că se vor descurca pe propriile forțe.

HOROSCOP Leu - Au noi proiecte și noi intenții, mai ales pe plan profesional. Se mobilizează foarte repede după Revelion.

HOROSCOP  Fecioară - Au în plan o călătorie în străinătate. Își pun în practică planurile rămase de la sfârșitul lui 2019.

HOROSCOP  Balanță - Au parte de o invitație foarte frumoasă de la cineva drag și se gândesc să o onoreze către sfârșitul zilei.

HOROSCOP  Scorpion - Cooperare și colaborare. Se mobilizează și își încep agenda pentru 2020.

HOROSCOP  Săgetător - Muncesc mult. Încep o schimbare în viața lor care le aduce bani mai mulți.

HOROSCOP  Capricorn - Ziua aduce tandrețe, gingășie și dragoste. Cei care sunt într-o relație își surprind partenerul într-un mod admirabil.

HOROSCOP  Vărsător - În a doua jumătate a zilei se mobilizează foarte bine. Decantează tot ce este bun și reușit în viața lor.

HOROSCOP PEȘTI- Discuții cu o persoană competentă și autoritară. Sunt sfătuiți și știu să își folosească relațiile pe care le au.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu astre
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close