Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 4 ianuarie. Probleme în dragoste pentru o zodie

Horoscop, 4 ianuarie. Probleme în dragoste pentru o zodie

Horoscop, 4 ianuarie. Probleme în dragoste pentru o zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Ian 2018   •   23:38

Horoscop, 4 ianuarie. Cuadratura Luna-Marte poate induce dificultati de comunicare si o stare generala de irascibilitate. Intr-un astfel de context astral este recomandat sa ne pastram calmul, sa fim toleranti cu punctele de vedere ale celorlalti si, indiferent de dificultatile intampinate, sa incercam sa vedem partea plina a paharului.

Horoscop, 4 ianuarie. Berbec: Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte precis pentru azi, fiindca pot surveni evenimente neasteptate care va obliga sa va modificati programul de mai multe ori. Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interes profesional si sa ajungeti acasa cu intarziere, spre nemultumirea partenerului de viata. Numai cu calm si tact puteti evita o cearta.

Horoscop, 4 ianuarie. Taur: In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si sa tensionati relatiile cu prietenii si cu membrii familiei. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt primite de cei din jur asa cum v-ati asteptat. Probabil ca nu reusiti sa le prezentati intr-un mod clar, care sa le scoata in evidenta meritele. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita si cu un membru mai in varsta al familiei.

Horoscop, 4 ianuarie. Gemeni: In prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii sa va reproseze intarzierea unei lucrari de care sunteti raspunzator. Chiar daca intarzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe sefi va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va sustineti cauza cu date si argumente concrete. Pentru a rezolva totul mai repede si mai usor, ar fi bine sa apelati la ajutorul unui coleg cu experienta.

Horoscop, 4 ianuarie. Rac: Se pare ca va dedicati tot timpul unei afaceri sau lucrari deosebit de importante si aveti tendinta sa neglijati relatia cu partenerul de viata. Ca sa nu va alegeti cu reprosuri, ar fi bine sa ii explicati situatia in amanunt. Relatiile cu prietenii nu par sa aiba de suferit, chiar daca ii cam neglijati si pe ei. Ar fi bine sa tineti cont de faptul ca aveti nevoie de relaxare, cu atat mai mult cu cat parcurgeti o perioada intensa in plan profesional.

Horoscop, 4 ianuarie. Leu: Se pare ca o problema financiara va nelinisteste de ceva timp. Unul dintre prietenii dumneavoastra are experienta in domeniu si v-ar putea da un sfat foarte bun. Sub influenta contextului astral al zilei, relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei simple neintelegeri. Totul se poate rezolva foarte usor, cu conditia sa discutati cu calm si rabdare.

Horoscop, 4 ianuarie. Fecioară: Se pare ca astazi nu prea sunteti in apele dumneavoastra si puteti deveni irascibil destul de usor. Persoana iubita v-ar putea da o veste nu foarte placuta. Nu reactionati imediat, fiindca azi orice discutie poate sa degenereze repede in cearta. La locul de munca sau in afaceri nu se intrevad probleme deosebite.

Mai multe pe eastrolog.ro.





×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close