Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de răspunsuri şi fac cercetări, iar Peştii sunt apreciaţi pentru tact

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de răspunsuri şi fac cercetări, iar Peştii sunt apreciaţi pentru tact

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Muncă azi, dar cu rezultate. Sau, e bine să le țintim, pentru că până la urmă ne iese ceva bun. O zi care ne cere, pe de o parte, să muncim, să colaborăm cu ceilalți, iar pe de altă parte, să-i lăsăm și pe ceilalți să strălucească.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de răspunsuri şi fac cercetări, iar Peştii sunt apreciaţi pentru tact
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Iul 2022   •   08:58

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Sunt hărnicuți astăzi, e adevărat că se gândesc la bani. La locul de muncă sunt inventivi, găsesc soluții și asta îi scutește de alte belele posibile. 

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Ziua este minunată. Sunt inspirați, creativi, imaginativi, se simt bine făcând lucruri și poate chiar învață ceva nou.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Discreție astăzi. E mai bine să observe ce se întâmplă în jur. Comunică cu ușurință, dar nu ating subiectele cele mai delicate. Bune aranjamente în familie.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Ziua anunță investigații. Au nevoie de niște răspunsuri, fac cercetări, sau învață ceva nou, sau își verifică niște cunoștințe. Pe de altă parte, sunt surprinși de ce se întâmplă în jurul lor. Cu un ochi la societate, pot prinde o oportunitate.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Ziua poate aduce bani sau reușită foarte frumoasă. Ceva ce au hotărât, un proiect, un demers început se dovedește a fi de succes. Ei au văzut înaintea tuturor. 

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Sunt foarte bine conectate la ele. Simt. Au intuiție, știu cum să procedeze și cum să facă lucrurile să iasă bine. Și, mai ales în întâlnirile cu superiorii sau cu diverși funcționari, autorități, le ies bine lucrurile dacă folosesc flerul și se conectează la celălalt, ca să știe cum să-l ia.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Discreție astăzi, mai ales în relațiile oficiale. Poate e bine chiar să fie nevăzute sau să amâne niște întâlniri, dacă nu se simt pregătite pentru ele. În schimb, cele care pregătesc voiaje, sunt într-o formă mai bună. 

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Iau prea multă aminte la ce spune gura publicului, a oamenilor. E bine că se inspiră, dar dacă țin mai mult cont de alții decât de ce le spune lor inima, atunci lucrurile nu ies bine și simt chiar că își calcă principiile.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Sunt foarte profesioniști și e bine să nu se abată de la linia lor profesională, lucrurile pe care le-au învățat și le-au verificat, atât moral, cât și profesional.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Ziua aduce niște răspunsuri bune, sau primesc niște hârtii bune. La muncă, lucrurile sunt un pic complicate și cer explicații, deci nu acceptă orice li se spune și asta este foarte bine, iar insistența e răsplătită.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Se bazează cumva pe ceilalți astăzi, dar știu să motiveze și să stimuleze oamenii. Cu alte cuvinte, reușesc în proiecte, dacă au și pe cineva potrivit acum și dacă știu să îl ia această persoană.

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Se poartă cu multe menajamente cu oamenii din jurul lor și sunt apreciați pentru tact. Discreți, tăcuți, lasă lumea să povestească. Este exact comportamentul care trebuie. Poate un pic rezervaţi sau rușinoși, dar mai bine așa decât să deranjeze în jurul lor. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close