Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are nevoie de răbdare astăzi pentru a evita conflictele

Horoscop 4 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are nevoie de răbdare astăzi pentru a evita conflictele

Sâmbătă, 4 iulie, este o zi despre autoritarism și multe zodii vor avea nevoie de forță și demitate. Este posibil să avem impresia că viața ne pune bețe în roate. Una dintre zodii va avea nevoie de răbdare pentru a evita conflictele cu familia. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat de Camelia Pătrășcanu, la Antena3.

Horoscop 4 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are nevoie de răbdare astăzi pentru a evita conflictele
Sursa foto: Antena3
de Cristina Tudorache    |    04 Iul 2020   •   11:13

Berbec: Au multe lucruri de rezolvat. Pe unele vor să le soluționeze, dar pe altele îi nemulțumesc și e posibil să-și ia mâinile de pe o sarcină.

Taur: Este o zi care aduce drumuri sau obligația de a face niște deplasări pentru a rezolva niște obligații. Deși nu au chef, le vor face, mai ales dacă au promis.

Gemeni: Sunt cu ochii pe partenerul de viață și o să aibă impresia că există derapaje, sentimentale sau financiare.

Rac: Aveți parte de confruntări cu oameni dragi. Din păcate, nu găsiți un punct comun, tocmai de aceea veți avea parte de nervi întinși la maximum.

Leu: Sunteți preocupat de muncă sau sănătate astăzi. Depuneți eforturi pentru a vă îngriji

Fecioară: Aveți mai multe activități programate astăzi, dar pentru cele de care trebuie să vă ocupați neapărat nu aveți resurse sau nu aveți timp de ele. S-ar putea să aveți parte de conflicte în familie din această cauză.

Balanță: Discuții în familie, mai ales dacă aveți chef de reorganizare și reamenajare. Chiar dacă nu aveți parte de sprijinul celor din jur, lucrurile o să iasă cum vă doriți.

Scorpion: Aveți parte de cercetări și investigații azi. Fie că vă uitați peste caietul de socoteli sau contracte, multe acte au nevoie de a fi puse în ordine. Constatți niște lipsuri în planurile de muncă.

Săgetător: Banii sunt vizați astăzi. Vrei să vă distrați, dar pe bani puțini sau pe banii altora. Economiile sunt cuvântul de ordine. În schimb, aveți o idee originală pentru a rezolva o problemă legislativă.

Capricorn: Tensiuni astăzi, treceți prin tot felul de stări de melancolie și dor. Există discuții mai ales în a doua parte a zilei, când vă veți confrunta cu o persoană apropiată.

Vărsător: E recomandat să vă odihniți astăzi și să vă încărcați bateriile. Ar fi bine să faceți loc astăzi sau cel târziu la începutul săptămânii viitoare rezolvării problemelor de la muncă și să vă preocupați de sănătate.

Pești: O zi foarte socială. Primiți invitații sau chiar participați la o întânire simandicoasă, unde trebuie să faceți impresie bună.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close