Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au conflicte, deciziile Racilor ricoşează unde nu trebuie

Horoscop 4 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au conflicte, deciziile Racilor ricoşează unde nu trebuie

Horoscop 4 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua poate aduce sincerităţi sau indiscreţii pe care nu prea ştim cum să le gestionăm, aşa că atenţie la ce vreţi să spuneţi.

Horoscop 4 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au conflicte, deciziile Racilor ricoşează unde nu trebuie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Iun 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este posibil să iasă pur şi simplu cuvintele din gură sau gesturile să nu se potrivească cu cuvintele. Unii ar putea să fie acuzaţi de lipsă de sinceritate, dar nu este stilul lor, aşa încât ar putea să provoace indiscreţii.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, e bine să se abţină să judece mai ales oamenii şi situaţiile, pentru că nu au toate informaţiile. Ele vor veni în zilele următoare.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, poate că nu ştiu ce să creadă despre un anumit om sau nu ştiu care e viitorul unei anumite relaţii şi rolul lor, nu ştiu ce ar trebui să facă. Mai au de reflectat.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, poate fi una din acele zile în care îşi dau seama că leadershipul sau autoritatea, faptul că iau decizii, provoacă consecinţe şi ricoşează poate şi în persoane care nu au nicio vină.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate marca analize morale, mai ales în legătură cu o persoană care poate îi dezamăgeşte sau apare într-o altă lumină decât credeau ei. Atenţie la anturaj, nu toată lumea e bunăvoitoare şi nu toţi prietenii se dovedesc prieteni.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele îşi asumă o pierdere de dragul unor câştiguri mai mari şi este o gândire bună. Important este să piardă lucrul de care au foarte puţină nevoie.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua poate fi marcată mai ales după prânz de soluţiile la care ajung, dar după multe dezbateri, discursuri şi reflecţii. Mai ales prima parte a zilei aduce discuţii un pic mai furtunoase, dar lucrurile se calmează apoi şi se găseşte soluţia.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii muncesc astăzi destul de mult şi destul de repede pentru că sunt contracronometru şi pot fi mulţumiţi la finalul zilei.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt foarte creativi, nu lucrează bine dacă sunt presaţi, de aceea pot intra în conflict la începutul ziei cu persoane care vor să se impună. După aceea, se mobilizează, lucrează şi lucrurile ies foarte bine.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au nevoie să se concentreze un pic mai mult la lucru şi de aceea poate nu colaborează atât de bine cu ceilalţi. Ei cer şi un spaţiu de linişte pentru a putea fi productivi. Au discuţii şi în familie.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, idei şi ingeniozitate, dar nu găsesc soluţiile la începutul zilei. După-amiază sau spre seară, lucrurile se leagă foarte bine.

Horoscop 4 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, bani astăzi, cumva o soluţie mai creativă, ingenioasă, mai simplă dar care nu le-a trecut prin minte. O găsesc acum, în a doua jumătate a zilei.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close