Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Soluţie neaşteptată pentru Berbeci, Peştii află un secret

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Soluţie neaşteptată pentru Berbeci, Peştii află un secret

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua cere răbdare şi înţelepciune şi putem ajunge, fie singuri prin reflexie, fie alături de o persoană care este mai experimentată.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Soluţie neaşteptată pentru Berbeci, Peştii află un secret
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2022   •   08:03

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care ne face atenţi, din nou, la gesturi şi la cuvinte şi ne îndeamnă la înţelepciune.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii discută mult şi cer sfaturi sau se inspriă de undeva. E bine să aibă urechile ciulite pentru că vine o soluţie neaşteptată.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, discuţiile de astăzi vizează, din nou, banii şi pot cumva, cu răbdare sau cu insistenţă diplomatică, să îşi atingă obiectivele.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii sunt isteţi şi reuşesc să pună cap la cap nişte informaţii, să îşi dea seama de ansamblu sau cineva îi ajută să le pice fisa.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii pot avea o zi a răspunsurilor, îşi dau seama unde s-a greşit, unde e fisura, ce nu s-a întâmplat bine cândva în trecut şi acum sunt nişte consecinţe, iar asta îi ajută să corecteze.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de discuţii foarte sincere, cu cărţile pe masă, cu o persoană pe care o cunosc bine şi acea persoană îi cunoaşte pe ei foarte bine. Au loc nişte clarificări.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot obţine la locul de muncă o confirmare. Poate sunt laude sau rezultatele vorbesc pentru ele. Veşti bune şi de la autorităţi, semn că cineva sesizează eforturile.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, ziua aduce punctări clare în legătură cu nişte idei, nişte perspective sau nişte planuri. De asemenea, nişte acte care se pot rezolva astăzi.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, vorbim astăzi de tact, mai ales când e vorba de bunuri materiale şi de bani. Nu singuri ajung la avere, ci alături de o persoană cu care trebuie să ştie să se poarte, dar e consens.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de rezolvări ale unor diligenţe oficiale, nişte drumuri, acorduri care pot fi stabilite acum şi îşi fac nişte planuri.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii muncesc şi au multă energie şi mult ritm. Obţin rezultate sau ştiu măcar, au soluţii, cum să atingă nişte rezultate.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători este o zi, mai ales prima parte a zilei, aducătoare de gânduri bune, de bună centrare. Ştiu exact care le sunt limitele şi ce pot face şi apreciază foarte corect locul lor acum.

Horoscop 4 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, o zi aducătoare de înţelesuri, poate chiar discuţia cu o persoană care ştie multe lucruri sau multe dedesubturi. Pot afla secretele unor cu care trebuie să se poarte foarte discret.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close