Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 4 martie 2016. Gemenii vor fi foarte dezamăgiți astăzi

HOROSCOP 4 martie 2016. Gemenii vor fi foarte dezamăgiți astăzi

HOROSCOP 4 martie 2016. Gemenii vor fi foarte dezamăgiți astăzi
04 Mar 2016   •   08:49
HOROSCOP zilnic, 4 martie 2016. Concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-le

HOROSCOP 4 martie BERBEC
Daca ai tot amanat sa iei taurul de coarne in ce priveste unele masuri radicale in cariera sau in contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai sustinere astrala pe zona de putere si autoritate si poti fi atat de intransigent si riguros pe cat o cere momentul, astfel incat sa schimbi ceva in profunzime si sa definesti mai clar traiectoria ta socio-profesionala. Ai incredere in intuitia ta si actioneaza dincolo de orgoliu.

HOROSCOP 4 martie TAUR
Luna in Capricorn te impulsioneaza sa te gandesti serios la viitorul tau si sa evaluezi posibilitatile pe care le vezi la acest moment, atat in ce priveste evolutia personala cat si in ce priveste unele proiecte in comun cu altii. E o zi buna pentru a realiza obiective dificile si pentru a obtine ceva ce ai asteptat multa vreme, fie si numai niste raspunsuri sau intelegeri ale unor intrebari existentiale. In mod cert, experientele si alegerile de astazi pot insemna un mare pas inainte.

HOROSCOP 4 martie GEMENI
Nu te astepta ca prietenii sa-ti sara in ajutor sau sa-si tina promisiunile. Cu cat ai mai putine asteptari, cu atat mai putine dezamagiri, avand in vedere contextul astral care predispune la surprize si rasturnari de situatie in relatii. Pe de alta parte, concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-le, adu-le la tine, chiar daca pentru asta e nevoie sa renunti la mandrie si sa ceri sprijinul sau chiar sa ceri o favoare. Asteapta-te sa vezi, astazi, lucruri care ti-au scapat, sau sa devoalezi informatii ce ti-au fost ascunse.

HOROSCOP 4 martie RAC
E destul de incetosata linia orizontului, in aceste zile, si ai sentimentul ca singurul lucru pe care il poti face este sa astepti. Detasarea e cea mai inteleapta atitudine acum, mai ales ca urmeaza sa ti se reveleze niste raspunsuri si adevaruri nebanuite. In alta ordine de idei, ziua de astazi are un potential major de consolidare a unui parteneriat si de clarificare a unei traiectorii in aceasta privinta, cu conditia sa fii dispus sa recunosti si umbrele celor cu care interactionezi, ba chiar sa triezi riguros directiile si oamenii spre care iti indrepti atentia.

HOROSCOP 4 martie LEU
Conjunctia Luna-Pluto in Capricorn te orienteaza catre munca, organizare, rigurozitate si disciplina. E o zi excelenta pentru a-ti pune ordine in agenda si pentru a aprofunda unele activitati care-ti pot aduce atat satisfactii de tip recunoastere si apreciere, cat si venituri financiare mai mari. Sanatatea ar trebui sa fie, de asemenea, prioritara, unele semnale din partea organismului facandu-si simtita prezebta, la nivel de oase si articulatii. Poate o mai mare atentie la dieta si un aport suplimentar de apa si minerale ar fi de folos.

HOROSCOP 4 martie FECIOARA
O zi interesanta, in care puterea interioara si creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar daca ai sentimentul ca vei pierde ceva, daca faci exact ce vrei si iti vei urma intuitia, adevarul este ca in esenta nu pierzi nimic valoros si util. Astazi, lasa la o parte frica si inhibitiile, e pacat sa nu folosesti potentialul de crestere, creatie si clarificare al acestei zile. In relatia amoroasa sau cu copiii, prin transarea unor subiecte idelung evitate, se poate ajunge la o conexiune mai profunda si la mai multa coerenta in deciziile comune.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close