Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele renunță la judecățile defectuoase, iar Peștii fac o alegere care le poate schimba destinul

Horoscop 4 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele renunță la judecățile defectuoase, iar Peștii fac o alegere care le poate schimba destinul

La finalul acestei zile se formează Lună Nouă în Scorpion, aşa că toată această zi reprezintă un test de a şti când cum şi câţi să renuţăm. Este o zi foarte specială, se schimbă ceva în viața noastră. Lăsăm ceva în urmă, important e să lăsăm ce nu ne mai trebuie fără regrete.

Horoscop 4 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele renunță la judecățile defectuoase, iar Peștii fac o alegere care le poate schimba destinul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2021   •   09:18

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Sunt tensiuni pe harta lor, mai ales pe axa financiară. Ca să câştige trebuie să renunţe la ceva, sau să piardă acum ca să câştige mai târziu. Scopul este să îşi facă corect calculele şi să nu păstreze lucruri care nu mai pot rămâne la ei.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

În relaţiile personale se pot înregistra tensiuni. Luna Nouă spune un alt ritm sau cu altcineva de acum încolo.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La locul de muncă să îşi facă calcule mai potrivite, pentru că îi costă destul de mult actualul serviciu sau supărările pe care şi le-au creat, sau dispoziţiile pe care au legate de muncă, sau lipsa resurselor mai mult îi păgubesc decât le aduc salariul. 

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Luna Nouă poate aduce recalcularea costurilor, pierderi şi câştiguri în relaţia sentimentală, câtă libertate sau nu au, dacă sunt autentici sau nu, aşa încât îşi schimbă şi ei pasul, mai ales în raport cu o persoană pe care o iubesc.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Luna Nouă vizează responsabilitățile. Unele le păstrează și merg cu ele mai departe. La altele renunță și consideră că nu este menirea lor sau datoria lor să facă un anumit lucru.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Unele prejudecăți probabil că sunt lăsate în urmă. Renunță la un mod de a gândi, la niște judecăți defectuoase sau care nu le aduc niciun spor și își dau seama, fie că sunt prea critice, fie că au niște stereotipii mentale.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Felul în care fac bani este regândit. Luna Nouă spune că fie nu și-au exploatat prea bine până acum talentele, fie s-au lăcomit și trebuie să recalculeze.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

E Lună Nouă în semnul lor zodiacal. Ei se schimbă, ei pot renunța la un viciu sau își modelează comportamentul astfel încât pe viitor să ofere o versiune mai bună a lor.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Luna Nouă poate aduce sau militează pentru un confort mai mare în viața lor, o stare de bine așa încât toate capitolele mari - profesie, sănătate și relații sunt luate la analizat pentru a vedea pe unde se scurge energia și pierd vitalitatea. 

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Prieteni noi cu această Lună Nouă. Unii pleacă, alții vin. Pot face noi cunoștințe, dar pot renunța și la un prieten care îi dezamăgește inclusiv financiar.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Luna Nouă aduce un alt ritm și un alt pas legat de imaginea lor publică, ce își asumă și ce nu, ce fac și ce nu, dar mai ales ce devine brandul lor.

Horoscop 4 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Luna Nouă vizează viitorul și e posibil să facă o alegere foarte importantă care le poate schimba destinul la stânga sau la dreapta, în funcție de cum cântăresc, în funcție de care sunt nevoile lor reale, vor ști cu siguranță să aleagă dacă își ascultă sufletul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close