Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 octombrie 2022. Leii sunt pasionali şi plini de viaţă, Balanţele îţi pregătesc bagajele

Horoscop 4 octombrie 2022. Leii sunt pasionali şi plini de viaţă, Balanţele îţi pregătesc bagajele

Horoscop 4 octombrie 2022. Nativii din zodia Fecioară au o zi excelentă la job, în timp ce Taurii se luptă cu morile de vânt.

Horoscop 4 octombrie 2022. Leii sunt pasionali şi plini de viaţă, Balanţele îţi pregătesc bagajele
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2022   •   15:05

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Berbec

Veţi petrece mai mult timp alături de partenerul dumneavoastră. Călătoriile de astăzi vor fi în avantajul dumneavoastră, întrucât vă veţi redescoperi pe dumneavoastră. Având în apropiere un semn de Apă veţi avea foarte mult de câştigat. Astăzi va fi o zi foarte bună pentru dumneavoastră. 

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Taur

Veţi simţi puterea Lunii asupra dumneavoastră. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, se pare că astăzi cineva vă face ochi dulci. Din punct de vedere financiar totul merge perfect. Nu ar fi rău să vă petreceţi timpul liber în natură. Vă veţi umple de energie pozitivă.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Gemeni

Dacă sunteţi singuri, astăzi va fi ziua în care veţi filtra cu cineva. Numerele norocoase de astăzi sunt 5, 44, 9 şi 3. Totul merge ca pe roate în ceea ce priveşte cariera dumneavoastră. Aveţi nişte facturi de plătit pe care le tot amânaţi. Indicat ar fi să le achitaţi ca să nu primiţi vreo amendă. Astrele prevăd o gaură în buzunar.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Rac

Ar trebui să aveţi grijă la sentimentele ascunse şi la comportamentul agresiv pe care îl are partenerul dumneavoastră. Călătoriile sunt preferate astăzi. Sunteţi norocos în ceea ce priveşte locul de muncă. Astăzi este o zi bună în care vă putem consolida relaţiile cu părinţii şi prietenii.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Leu

Vă place să fiţi îndrăgostiţi şi vă place să faceţi gesturi de dragoste. Mersul în natură va fi benefic pentru dumneavoastră. Norocul financiar te urmăreşte peste tot. La job, sunteţi în centrul atenţiei. Să fiţi totuşi atenţi la sănătatea dumneavoastră. Sunteţi foarte sensibili.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Fecioară

Dacă sunteţi într-o relaţie, se pare că în cel mai scurt timp vor bate clopote de nuntă pentru dumneavoastră. Dacă, totuşi, nu aveţi o relaţie, astăzi se poate înfiripa ceva. Munciţi din greu, iar munca vă va fi răsplătită. Uneori apar izbugniri emoţionale.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Balanţă

Cu Venus în casa a 6, nu veţi fi o victima a unui conflict destul de puternic. Indicat ar fi să vă retrageţi din orice loc care ar putea să vă afecteze emoţional. A faţă face unui conflict este destul de obositor. O atmosferă negativă printre colegi vă poate epuiza foarte tare.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Scorpion

Dragostea ne învaţă multe despre cine suntem cu adevărat. Este important să ştii că din fiecare relaţie, evoluezi şi câştigi cât mai multă experienţă. Nu te stresa în legătură cu călătoriile. Nu cheltui în exces. Fiecare emoţie pe care o simţi, trebuie să înţelegi de ce o ai.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Săgetător

Semnele căsătorite vor avea o zi romantică şi plină de dragoste. Astăzi este o zi foarte bună pentru a vă cunoaşte mai bine prietenii. Vorbiţi despre interesele dumneavoastră sau despre ceea ce vă preocupă. Încercaţi noi modalităţi prin care să economisiţi bani.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Capricorn

Vă simţiţi uşor vulnerabili. Veţi simţi nevoia de partenerul dumneavoastră. Nu veţi avea prea mult timp de prieteni sau de familie, însă nu trebuie să fie aşa. Ei sunt cei mai importanţi. Fraţii mai mici se vor bucura de compania dumneavoastră.

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Vărsător

Fiţi pregătiţi ca cineva să vă frângă inima. Dacă lucrurile nu merg,poate este timpul să terminaţi şi să vă vedeţi fiecare de viaţa lui. Din punct de vedere emoţional, lucrurile nu sunt chiar aşa cum poate v-aţi dorit. 

Horoscop 4 octombrie 2022 pentru Peşti

Comunicarea face minuni dacă ştiţi cum să procedaţi în situaţii tensionate. Numerele norocoase pentru astăzi sunt 7 şi 8. Din punct de vedere emoţional, lucrurile merg foarte bine pentru dumneavoastră. Un prieten apropiat va avea nevoie de dumneavoastră.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close