Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni pentru Scorpioni, riscuri mari pentru Peşti, între orele 12 şi 16

Horoscop 4 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni pentru Scorpioni, riscuri mari pentru Peşti, între orele 12 şi 16

Ziua de astăzi ne cere curaj şi în intervalul orar 12-16, e posibil să avem ezitări, dar ne descurcăm noi cumva. Dacă vrem să luăm decizii sau să facem anumite acţiuni, e bine să ne gândim de două ori.

Horoscop 4 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Tensiuni pentru Scorpioni, riscuri mari pentru Peşti, între orele 12 şi 16
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2020   •   08:45

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - pot avea opinii contrare şefilor, liderilor sau persoanelor importante cu care se întâlnesc astăzi şi poate chiar sunt străbătuţi de unele ezitări după prânz.

HOROSCOP TAUR - e bine mai curând să observe ce fac ceilalţi, să nu se implice în polemici, opoziţii sau conflicte, pentru că au nevoie să decanteze anumite situaţii.

HOROSCOP GEMENI - relaţia cu un prieten poate fi un pic delicată, pentru că nu înţelege gesturile sau poate chiar acuzele care li se aduc.

HOROSCOP RAC - ziua aduce autoritate, luare de poziţie, indiferent cine se supără pe ei, partenerul de viaţă sau altă persoană apropiată şi chiar dacă au ezitări după prânz, până la urmă, spre seară, îşi menţin poziţia şi aduc noi argumente.

HOROSCOP LEU - încurajează pe cineva şi asta este foarte bine. Ştiu să motiveze, să inspire, să dea curaj unei persoane. Poate fi o persoană mai tânără, fără experienţă la locul de muncă.

HOROSCOP FECIOARĂ - ziua aduce atenţie, mai ales pentru o persoană cu care colaborează, sunt foarte vigilenţi dacă îşi face datoria, dacă se implică sau dacă lasă pe alţii să-i preia sarcinile.

HOROSCOP BALANŢĂ - pun accentul pe acţiunile întreprinse de cineva şi interpretează totuşi într-un mod foarte orgolios cuvintele, gesturile, deciziile altor persoane. E bine să existe explicaţii, dacă au îndoieli cu privire la intenţii.

HOROSCOP SCORPION - multă muncă astăzi şi probabil după prânz poate exista un moment mai tensionat, nu ştiu ce au de făcut, cu cine sau poate nu se sincronizează cu o persoană de care au nevoie, dar după ora 16, lucurile intră pe făgaş normal.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - ei pot fi admonestaţi, mustraţi pentru un gest prea îndrăzneţ sau o replică sau o observaţie pe care o fac, pentru că ei o consideră naturală, dar cineva o poate considera ofensatoare. Spre seară, poate e bine să dea explicaţii.

HOROSCOP CAPRICORN - ziua aduce grijă, atenţie, frământări, tot felul de gânduri legate de viaţa personală, atât privind confortul casei, cât şi relaţiile cu cei din casă. Abia spre seară poate contactează o persoană cu care vor să vorbească sau îşi limpezesc cumva gândurile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - destul de multă agitaţie astăzi, telefoanele sună, unele invitaţii le vor refuza, pe altele le vor accepta, agenda lor e destul de încărcată şi poate au sentimentul că le scapă lucrurile din mână.

HOROSCOP PEŞTI - interes pentru bani astăzi, risc de a pierde bani între orele 12 şi 16, de aceea e bine să fie mai atenţi la cheltuieli sau la investiţiile pe care le fac. Spre seară poate au mai multă ordine în gânduri.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close