Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 5 - 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Săgetătorii au parte de multă muncă

Horoscop săptămâna 5 - 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Săgetătorii au parte de multă muncă

Avem mult de muncit în aceste zile și este bine să o facem cu spor, pentru că avem toate șansele la mijlocul săptămânii să punem mâna pe bani. O săptămână care aduce și mult efort dar și șansa câștigului. Atenție la informații, nu trebuie să credem tot ce auzim. 

Horoscop săptămâna 5 - 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii primesc vești bune, Săgetătorii au parte de multă muncă
de Diana Dragotescu    |    04 Oct 2020   •   10:00

Iată, mai jos, horoscopul pentru săptămâna 5 - 11 octombrie, prezentat duminică, la Antena 3, de Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP BERBEC - au un început de săptămână bun, favorabil din punct de vedere finaciar, nu însemnă că bagă bani în buzunar dar găsesc soluții. Miercuri și joi trebuie să fie mai atenți la informațiile pe care le primesc, nu tot ce aud este credibil iar vineri să fie mai conservatori. În weekend, distracție. 

HOROSCOP TAUR - zi de luni foarte valoasă dar sunt și temperamentali. Marți și miercuri discută mult despre bani și nu vor să fie păcălițți. Vineri să fie mai atenți la deplasări, iar în weekend la familie

HOROSCOP GEMENI - o zi de luni în care e bine să fie mai discreți, nu este una din acele zile în care să rezolve sarcinile mai complicate. Sunt în forță marți și miercuri, e bine să fie mai atenți la mesajele pe care le transmit colegilor. Vineri atenție la cheltuieli, scot bani din buzunar pentru cei dragi, pentru familie. 

HOROSCOP RAC - săptămâna începe relaxat sau cu vești bune. Informațiile se bat cap în cap marți și miercuri, este bine ca joi sau vineri să lămuriți neclaritățile. În weekend, atenție la bani și la cheltuielile cam mari.

HOROSCOP LEU - săptămâna vine de la început cu forțe planetare, decizii foarte bune dar și multă adaptabilitate la surprizele vieții. Marți și miercuri atenție la ce vă spun ceilalți. Nu prea sunt de crezut toate vorbele. Vineri și sâmbătă este nevoie de încărcarea bateriilor. 

HOROSCOP FECIOARĂ - săptămâna poate aduce foarte multe vești încă de luni, se rezolvă probleme și vi se face o bucurie. Marți și miercuri atenție la ce spun șefii, este bine să fiți oamenii potriviți la momentul potrivit. Joi și vineri veți fi între prieteni. Duminică trebuie să vă odihniți.

HOROSCOP BALANȚĂ - zi de luni foarte bună, pot obține bani fără să muncească au un spor. Marți și miercuri atenție la veștile pe care le primiți de departe, asigurați-vă că interpretați bine ceea ce vi se spune. Vineri și sâmbătă conservatorism, este bine să asumați sarcinile pe care le stăpânți cel mai bine.

HOROSCOP SCORPION -  ziua de luni aduce surprize din partea cuiva, pot fi prinși pe picior greșit. Marți și miercuri fac mai multe investigații, joi și vineri pot fi din nou discuții de la suflet la suflet. În weekend au parte de niște responsabilități. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - începutul săptămânii aduce multă muncă, luni poate fi o zi spornică, un gest surprinzător al unui coleg. Discuții marți și miercuri, care pot fi constructive mai ales dacă vin cu răspunsuri bune. Despre bani discută și vineri și sâmbătă, nu au voie să cheltuiască imprundent.

HOROSCOP CAPRICORN - planul de viitor este discutat luni, își proecteză diverse posibilități. Marți și miercuri au parte de multă muncă, trebuie să rezolve lucruile așa cum vin. Bună colaborare cu cei tineri. Joi și vineri atenție la partenerul de viață, o veche problemă reapare. În weekend atenție tot la partener. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - începutul de săptămână este mai liniștit și pașnic, se ocupă de lucrurile lor. Marți și miercuri sunt în formă, au chef de planuri noi, reușesc să-i mobilizeze și pe ceilalți. Dau prea mult din casă, povestesc prea mult. Joi și vineri pot avea parte de un spor financiar. În weeknd stau alături de partenerul de viață. 

HOROSCOP PEȘTI - săptămâna începe cu multe idei și ar fi bine să facă ceva substanțial pentru planurile pe care le au. Atenție marți și miercuri la dicuțiile în familie. Sunt în formă joi și vineri și asta poate implica niște rezultate bune. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Decizii importante pentru români, în ședința CSAT de astăzi
x close