Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii ies câştigători azi, la Săgetători, banii se înmulţesc

Horoscop 5 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii ies câştigători azi, la Săgetători, banii se înmulţesc

Horoscop 5 august 2021. Foarte bună concentrarea astăzi pe treburile pe care le avem de făcut, trebuie să ne vedem de pătrăţica noastră, pentru că putem obţine rezultate grozave.

Horoscop 5 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii ies câştigători azi, la Săgetători, banii se înmulţesc
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2021   •   08:01

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt bine centraţi azi în ce au de făcut, muncesc mult şi cu sârg şi chiar pot fi mulţumiţi la final de zi că au făcut treabă bună.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii gândesc bine azi şi trecând încă o dată prin hârtiile administrative îşi dau seama fie de o problemă şi o rezolvă la timp, fie cum pot face să se descurce mai bine şi mai eficient, cu mai multă economie, rezolvând lucruri mai mari.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, bani astăzi care vin pe cale oficială, legală. Nu e vorba de muncă, ci au nişte avantaje pe care le primesc datorită unor investiţii sau a unui punct bun în care sunt plasaţi acum. Şi bonusuri profesionale pot primi.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua aduce reuşită, mai ales prin capacitatea lor de a se adapta la situaţie, fler, intuiţie, discută bine cu oamenii, pun bine problema.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este mai discretă, poate că e bine să lase spaţiu altora să se manifeste sau să ajute oamenii care au nevoie. În felul acesta, sunt şi ei câştigaţi.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele dau sfaturi bune şi susţin oamenii de care au nevoie. Cu alte cuvinte, sunt mai mult în context, la marginea contextului şi îi sprijină pe alţii să-şi facă treaba.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au şi ele o zi bună datorită coerenţei cu care se lucrează şi veghează ca toată lumea să respecte timpii şi regulile.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, acte bune şi aranjamente bune astăzi, pot bate palma cu cineva sau primesc nişte promisiuni pe care pot conta.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au beneficii din partea familiei sau a unor persoane apropiate, primesc ceva. Şi banii puşi deoparte se pare că se înmulţesc şi asta le dă satisfacţie.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, bună relaţie cu un colaborator pe care se sprijină astăzi şi sunt spornici în tot ceea ce lucrează.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc cu sârg, trebuie să se dedice, depun ceva efort, dar au mulţumiri mai mult personale decât profesionale în ce priveşte etapa aceasta în care sunt acum.

Horoscop 5 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, intuiţie şi tandreţe, se pot întoarce la nişte activităţi pe care le iubesc. Unii poate se ocupă mai mult de nişte activităţi recreative, alţii se ocupă mai mult de copii sau de persoane tinere pe care le îndrumă, deci nu lucrează neapărat în beneficiul lor, cât al altora.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close