Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul, Vărsătorii prind putere

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul, Vărsătorii prind putere

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Putem avea un sentiment de deja vu, că ni s-a mai întâmplat ceva ce se petrece astăzi tocmai pentru a fi mai isteți decât data trecută. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul, Vărsătorii prind putere
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2022   •   08:52

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii, mai ales în relațiile apropiate de colaborare, pot avea sentimentul că cineva a mai încercat să obțină ceva de la ei. Poate nu pe calea cea mai elegantă și acum știu să dea un răspuns. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii, și ei în relațiile personale, pot avea senzația că, pe baza unor slăbiciuni, au acceptat ceva ce nu era de acceptat. Așa că acum vor proceda altfel. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii, la locul de muncă, dacă nu se mobilizează și dacă nu simt cum trebuie rezolvate lucrurile, e posibil să piardă timpul sau să facă aceleași erori. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, mai ales în plan sentimental, ziua este aducătoare de înțelepciune și e bine să analizeze dacă nu cumva în alte situații s-au lăsat prea mult influențați, prea au fost prea sentimental și au acceptat lucruri.

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, în casă, în cămin și în raporturile cu cei din familie poate au pus problema greșit cândva. Fie au fost prea egoiști, fie au cedat. De data aceasta vor face lucrurile mult mai înțelept. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, niște vorbe care nu sunt bine interpretate. Trebuie să se asigure că mesajele ajung așa cum trebuie, astfel încât pe baza lor să se tragă concluziile corecte. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele, atenție la cheltuieli, mai ales dacă cheltuie pentru o persoană. Trebuie să analizeze dacă e bine să scoată acești bani din buzunar pentru acea persoană, dacă îi face bine. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, fler, intuiție, să-și asculte sufletul. Altădată poate au mers pe rațiune, de data aceasta simt că trebuie să implice și sensibilitatea și intuiția.

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii, mai multă discreție, să-și consume mai puțin energia în afară și să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, în relațiile afective poate că tind să cedeze și acum au de analizat dacă tot ceea ce își dorește celălalt și ei pot să satisfacă este și cazul să o facă, adică dacă este spre beneficiul persoanei iubite. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de putere. Puși în situația asemănătoare în trecut, poate nu au făcut uz de autoritatea lor, dar de data aceasta se pare că trebuie să-și onoreze funcția sau rolul. 

Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de înțelepciune, înțelegere și cunoaștere, dacă văd o situație din mai multe puncte de vedere, așa încât nu trebuie să se teamă să spună adevărul sau care sunt constatările lor. 

O zi foarte interesantă pentru foarte mulți dintre noi, pentru că ne implică intuiția. Asta înseamnă să activăm sufletul și să vedem lucrurile complex. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close