Antena 3 CNN Horoscop 5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii merg în vizite, Racii fac cumpărături

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii merg în vizite, Racii fac cumpărături

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Bucurii de tot felul astăzi. Important e să încercăm ceva ce ne-a făcut să ne depășim barierele. O zi frumoasă, dacă ne ocupăm întradevăr de lucrurile care ne aduc bucurii, sau suntem lângă oameni care ne țin isonul.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii merg în vizite, Racii fac cumpărături
de Mia Lungu    |    05 Dec 2020   •   08:13

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au îndrăzneli. Și în mesajele pe care le transmit celorlalți dar și în gesturile și activitățile pe care le fac. Foarte sportivi. Atenție la imprudente și la activități pentru care nu este pregătit corpul.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru tauri, lucru în casă cu mult spor și reușesc să-și creeze un ambient frumos sau să achiziționeze ceva și de la cineva, cu bani puțini.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vizite, întâlniri, discuții. Pot avea loc acasă, unde primesc vizita, sau merg ei la alții. Dar o zi foarte animată și cu multe întâmplări plăcute.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de cheltuieli, cumpărături. Dar sunt și ele foarte spornice. Au realizări azi sau unii muncesc la birou, dar au rezultate.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au luna în semnul lor zodiacal. Sunt centrați pe ei să fie bine, cum vor ei lucrurile, ei în prim plan. Reușesc, prin mobilizare, să fie prezențe foarte plăcute și să fie suport copiilor sau altor persoane din familie, din anturaj.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt cu ochii pe alte persoane, ce fac, cum se descurcă și poate că învață. Sunt în umbră, sunt pe margine, știu și să încurajeze și să susțină, fiind persoane foarte discrete. Deci cumva alții sunt puși în prim plan, și realizările lor.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele foarte sociale. Le-ar prinde bine să se întâlnească cu prieteni, dar sunt zgârcite, nu vor să cheltuiască. Iată că se poate și distracție cu bani puțini, descoperă ele azi.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua poate aduce reușite și realizări. Au niște idei grozave de afaceri. Nu le pun în prctica astăzi dar cumva știu să meargă pe mâna banilor, sau descoperă un filon de aur. Așa că, de luni încolo, vor pune în practică.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua aduce chef de deplasări. Sau ar vrea să fie într-un alt loc decât se află acum. Sau să fie cu alte persoane decât sunt acum. În tot cazul, sufletul lor înaripat ajunge în alte locuri și alte spații. Discuții filosofice astăzi, dar și experiențe sportive.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni este o zi care poate aduce bucurie și realizări dacă sunt lângă persoană potrivită dar dacă ei știu să determine persoană potrivită să le acorde atenție și să se deschidă. Frumoase realizări și în casă, mai ales pentru cei care meșteresc.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali, pot avea întâlniri foarte plăcute sau conversații foarte plăcute, din care își extrag niște idei pe care le vor pune în practică mai departe. Află tot felul de lucruri despre persoane și sunt un pic surprinse de acțiunile, deciziile altora.

5 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi cu muncă, cu lucru dar și cu spor. Mai ales că lucrează la un proiect nou, sau au ei un hobby pe care îl dezvoltă acum. Sunt foarte preocupați de lucrurile lor personale. Și cheltuie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close