Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își rearanjează treburile profesionale, Peștii trebuie să își recunoască greșelile

Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își rearanjează treburile profesionale, Peștii trebuie să își recunoască greșelile

Horoscop 5 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își rearanjează treburile profesionale, Peștii trebuie să își recunoască greșelile
05 Dec 2018   •   09:19

HOROSCOP. Trebuie să fim atenți cum gândim și ce rostim. Totul trebuie să fie argumentat, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - Fac foarte bună muncă de investigaie și își pot da seama de lucruri pe care nu le-au realizat la timp.
HOROSCOP. Taur - Pot lămuri niște lucruri. Se spun lucruri care nu s-au spus până acum.
HOROSCOP. Gemeni - Își rearanjează treburile profesionale sau tot felul de interese care trec și prin acte și trebuie să fie atenți, să mai citească o dată niște contracte.
HOROSCOP. Rac - Sunt un pic mai relaxați când vine vorba de norme. 
HOROSCOP. Leu - Discuții multe în familie sau află niște informații de care trebuie să țină cont. De aici, planurile lor pentru Sărbători se schimbă.
HOROSCOP. Fecioară - Călătoresc sau fac vizite, poate și pe la autorități, dar se rezolvă multe lucruri în prima parte a zilei.
HOROSCOP. Balanță - Se gândesc la bani și la investiții. E posibil să aiba ideea unui nou proiect. Trebuie să analizeze.
HOROSCOP. Scorpion - Sunt foarte inspirați, iau decizii bune, în a doua jumătate a zilei este vorba despre bani.
HOROSCOP. Săgetător - Trebuie să fie atenți dacă se deplasează și fac drumuri lungi, să respecte normele și legea.
HOROSCOP. Capricorn - Ascultă cu mare atenție ce li se spune și sfaturile pe care le primensc.
HOROSCOP. Vărsător - Au spor în prima jumătate a zilei, se poziționează bine într-o colaborare.
HOROSCOP. Pești - Au o zi de sinceritate legat de rolul lor în familie, dar și la muncă. Trebuie să își recunoască greșelile pe care le au făcut. 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close