Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt dezamăgiţi de prieteni, Scorpionii vor să controleze totul

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt dezamăgiţi de prieteni, Scorpionii vor să controleze totul

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Tensiuni sentimentale, poate ne împărtăşim mai greu gândurile celorlalţi sau unii chiar dictăm şi dăm porunci.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt dezamăgiţi de prieteni, Scorpionii vor să controleze totul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2022   •   09:07

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care cere, din partea noastră, mai multe detaşare emoţională şi mai multă înţelegere spirituală.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Tensiuni, mai ales dacă nu le convine ceva sau sunt puşi să facă lucruri şi nu înţeleg de ce trebuie să facă mereu ei pe plac.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Au nevoie de linişte de aceea preferă doar persoanele care le cântă în strună sau mai bine singuri.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Şi în cazul lor, mici dezamăgiri, poate de la prieteni. Se aşteaptau la ceva, la menajări şi nu înţeleg de ce lucrurile nu se întâmplă aşa.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Responsabilităţi, astăzi, şi văd lucrurile într-un anumit fel foarte corect, foarte organizat, dar nu toată lumea le priveşte aşa.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Tensiunile sentimentale sunt legate de sarcini şi atribuţii. Vor să fie serviţi sau au stabilit că unii trebuie să facă anumite lucruri şi nu le fac. De aceea, unii ar putea să prefere singurătatea.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pot considera că nu se ridică la înălţimea aşteptărilor unei persoane. Sunt foarte exigente, vor să fie impecabile, dar se cam chinuie în felul acesta. Mai multă dezinvoltură.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Au emoţii astăzi, mai ales dacă au o întâlnire importantă sau vor să pregăteacă ceva special. Poate că lucrurile vor ieşi bine, dar depun prea multe efort.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Ziua este aducătoare de muncă sau vor ca lucrurile, situaţiile să fie sub controlul lor. Dar nu toată lumea este dispusă să acţioneze ca la carte. Surprize.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pot exista mici tensiuni, mai ales dacă vor ceva dar nu pot să îşi satisfacă o anumită plăcere, fie ea culinară sau de altă natură. Pe de altă parte, punguţa cu bani este strâns de tot legată. Nu au voie să cheltuiască.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Ziua este aducătoare, mai ales în prima parte, de griji, de frământări, mai ales pentru familie, cineva din casă. Poate chiar vor să pregătească o atmosferă mai specială. Le iese spre seară.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Mici griji privind greşelile lor sentimentale. Reflectează la un comportament adecvat sau nu pe care l-au avut faţă de o anumită persoană şi ajung la concluzia că poate n-au înţeles, n-au procedat bine. De aceea, multe discuţii şi lămuriri spre seară.

Horoscop 5 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au emoţii, trac, mai ales dacă au loc întâlniri, dacă le pasă prea mult de ce discută ceilalţi despre ei şi poate nu se aşteptau ca o persoană dragă să nu le înţeleagă acţiunile, dar lucrurile se lămuresc spre seară sau nu le mai pasă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close