Antena 3 CNN Horoscop 5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes financiar, Săgetătorii flirtează din zori și până în seară

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes financiar, Săgetătorii flirtează din zori și până în seară

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi foarte socială. Avem nevoie de tact și diplomație. Relațiile sunt bune și ne putem sprijini pe oamenii pe care îi întâlnim. O zi care pune accentul pe relații și pe flerul nostru de a ști să ne adaptăm la ceilalți.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au succes financiar, Săgetătorii flirtează din zori și până în seară
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   09:02

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii poartă discuţii legate de viitor sau niște proiecte pe care vor să le desfășoare. Nu trebuie să dea prea mult din casă, dar atât cât să primească încurajări.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce discuții la locul de muncă legate de legalitatea unor acțiuni, cum se se desfășoare fără a intra sub incidența nedorită a legii.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au dispoziție de flirt, discută cu mare plăcere, fac noi cunoștințe și se bucură de veștile primite de la persoane aflate la distanță sau cu care nu au mai vorbit de mult. 

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii sunt preocupați de fel de fel de amenajări în casă, au toate șansele să primească un buget suplimentar sau un dar legat de străduințele sale privind decorațiunile interioare.  

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au parte de o zi cu multe discuții, primesc sfaturi și încurajări de la cei cărora le expun intențiile lor creatoare.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară ziua este fructuoasă din punct de vedere financiar. Pot câștiga bani sau își pot șlefui o activitate practică ce le va aduce profit. 

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele dau dovadă de intuiție și sociabilitate, un foarte fin simț social care îi fac să știe exact ce îi bucură pe cei din jur. 


5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, atenție la acțiunile și gesturile celorlalți! Trebuie să facă investigații, iar flerul le spune dacă ceilalți nu sunt sinceri și ascund unele informații, evenimente sau emoții.  


5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua este deosebit de sociabilă, au chef de viyite, distracții, stat de vorbă cu amicii. Primesc și provoacă o mulțime de complimente.

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au parte de o zi fructuoasă în discuțiile oficiale, cu autoritățile, mai ales până în prânz. 


5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii culeg informații, au urechea ciulită și încearcă să deceleze ce le este util și ce nu din cele aflate. 

 

5 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, ziua poate aduce cunoașterea dorințelor altor persoane, importante pentru ei. Intuiesc foarte bine nevoile celor din jur.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close