Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au risc de accidente, Racii sunt susţinuţi de planete

Horoscop 5 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au risc de accidente, Racii sunt susţinuţi de planete

Horoscop 5 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi în care trebuie să fim mai strânşi la bani şi tot ce facem trebuie să ne aducă rezultate. Altfel, mai bine stăm de-o parte.

Horoscop 5 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au risc de accidente, Racii sunt susţinuţi de planete
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   09:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au gândul către finanţe şi nu e recomandat să cheltuiască astăzi. Trebuie să reziste poftelor lor, dar şi unor invitaţii la diverse la evenimente unde ar trebui să scoată bani din buzunar.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii sunt poate puţin prea încăpăţânaţi şi orgolioşi astăzi, ţin foarte mult la propria lor persoană, de aceea, şi în familie, dar şi cu şefii pot exista ciocniri. E bine să fie cu mai mult tact.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua aduce o preocupare deosebită pentru sănătate sau pentru siguranţa lor materială sau relaţională. De aceea, preferă să observe ce fac ceilalţi, care le sunt intenţiile, mai ales cele nedeclarate, pentru a şti cum se poziţionează faţă de alte persoane.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii au o zi socială, subliniată de planete. Există un risc să se certe cu toată lumea, pentru că şi ei sar repede dacă se simt jigniţi. E nevoie de mai multă compasiune şi intuiţie în relaţie.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, autoritate şi autoritarism, nu vor să facă decât aşa cum doresc ei, poate pentru că anticipează nişte evenimente pe care alţii nu le văd. Au vizionarism astăzi, dar trebuie să şi lămurească pe cei din jur.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, acte importante de la autorităţi, se străduiesc să obţină mai ales un drept al lor, dar trebuie să insiste foarte mult. Poate de aceea e una din acele zile în care se simt victime ale sistemului. Răbdare, se vor rezolva.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţele, ziua aduce temeri legate de investiţiile partenerului de viaţă, atât financiare, cât şi de efort şi energie. Se pot îngrijora şi pentru sănătatea partenerului, aşa că mai multă empatie.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sar repede la harţă sau îşi apără cu intensitate drepturile, dacă simt că le sunt atinse. Pot fi şi certuri cu partenerul de viaţă sau fricţiuni cu cei din jur.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, muncă multă şi risc de mici accidente dacă nu se concentrează foarte bine la ce au de făcut sau se aventurează într-o acţiune pe care nu o stăpânesc foarte bine. Deci, prudenţă!

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt creativi şi imaginativi şi ar vrea să se ocupe de ceva ce le place mult, nu neapărat de ce trebuie. Pe de altă parte, la locul de muncă e nevoie de mai multă spontaneitate şi imaginaţie, aşa că ar trebuie să o aibă.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au discuţii legate de cămin, casă şi avere cu partenerul de viaţă. Vorbesc despre ce să vândă, ce să cumpere sau cum să investească şi cum să organizeze treburile. Sunt discuţii destul de înflăcărate, dar se ajunge la consens.

Horoscop 5 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua poate fi marcată de discuţii cu specialişti privind banii, au nevoie de un sfat sau cineva să le explice un document. Concluzii foarte bune până la urmă, legate de probleme financiare.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close