Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt duri şi se impun, iar Peştii au nevoie de tandrețe și înțelegere

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt duri şi se impun, iar Peştii au nevoie de tandrețe și înțelegere

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. De astăzi, Marte, timp de o lună jumate se află în Taur. Dăm din coate pentru a face rost de bani. Încăpățânarea, insistența, dârzenia și hărnicia sunt foarte subliniate de planete. O zi care ne conectează, mai ales cu cei foarte apropiați și de încredere.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii sunt duri şi se impun, iar Peştii au nevoie de tandrețe și înțelegere
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2022   •   08:56

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Învață ceva nou sau sunt mai inventivi și creativi în munca lor și asta le poate aduce succes. Se bazează și pe familie.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Sunt încăpățânați, dar dacă țelurile lor sunt bine gândite și exprimă pe ei, inima lor, talentele lor, nu doar ambiția, atunci e bine să fie încăpăţânaţi, pentru că lucrurile ies. 

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Sunt mai atenți la ce fac ceilalți sau se feresc de niște acțiuni ale celorlalți. Pe de altă parte, află tot felul de secrete, dar asta îi ajută să se orienteze în peisaj mai bine. 

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pot câștiga noi prieteni, noi alianțe și se bazează pe aceste noi cunoștințe și pentru a câștiga public și pentru a face impresie, dar mai ales pentru informații utile pe care le primesc. 

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Sunt autoritari, chiar duri și se impun. Nu vor amânarea unor acțiuni și așa trebuie să decurgă lucrurile. Sunt atât de radicali, încât pot fi dispuși să renunțe chiar la o funcție, dacă lucrurile nu merg cum le place

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Bună relație cu autoritățile. Dacă insistă, obțin ceea ce vor. Deci succesul poate veni dacă bat insistent la ușă și dacă au argumente.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Se bazează pe partener astăzi. Ştiu cum să farmece, știu cum să motiveze oamenii sau să îi antreneze să obțină rezultate. E bună o Balanță la casa omului în această perioadă, pentru că datorită lor, și ceilalți sunt mai ambițioși. 

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Muncă se anunță în această perioadă, dar nu singuri, ci împreună cu alți oameni pe care trebuie să-i motiveze financiar sau să îi onoreze cumva material pentru a-și face treaba. Succes la public, însă.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Atenție la sănătate. Marte în Taur ține un echilibru mai bun între muncă, efort și odihnă.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pasiune fie pentru muncă, pentru că e o perioadă în care toți vrem bani, fie pasiune pentru o persoană alături de care lucrează.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Depun foarte mult efort la birou, în arealul în care efectiv lucrează, sau își mută biroul acasă. Oricum, au nevoie de un spațiu foarte personal pentru a da randament și de multă concentrare.

Horoscop 5 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Ziua anunță discuții bune în familie, cu partenerul de viață. Au nevoie de tandrețe și înțelegere. Poate că se cam plâng, se cam jelesc, dar așa până la urmă obțin ce vor. Planuri de călătorie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close