Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o zi distractivă, Gemenii primesc propuneri de la prieteni

Horoscop 5 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o zi distractivă, Gemenii primesc propuneri de la prieteni

Horoscop 5 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne grăbim destul de mult astăzi. Atenție la cei care fac drumuri lungi și șofează, dar și la cei care se grăbesc să vorbească și poate nu gândesc prea profund calitatea sau semificația cuvintelor. O zi foarte alertă, dar e bine să avem timp pentru a cântări lucrurile, pentru a nu le regreta risipa.

Horoscop 5 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o zi distractivă, Gemenii primesc propuneri de la prieteni
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2021   •   08:24

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi distractivă, umor și în vervă. Mintea le merge foarte bine, dar nu toată lumea ține pasul cu ei.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri este una din acele zile în care se gândesc mai mult la avantajele și foloasele lor. Nu e nimic rău în asta, dar nu trebuie să-i scoată din vizor pe ceilalți.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, pot primi o propunere de la prieteni și se anunță invitații foarte interesante și chiar evenimente palpitante.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci ziua poate aduce recunoaștere, recunoștință, mulțumire, confirmări. Deci numai lucruri bune din partea altora.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, vorbim de prieteni, speranțe și de viitor. Se fac multe planuri și lucrul acesta le dă aripi pentru mai târziu.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare este una din acele zile în care un colaborator sau un asociat le confirmă ceva. Fie colaborarea, fie un câștig sau un spor. Și se pot simți despovarate de o etapă dificilă până acum.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe este o zi care poate aduce niște răspunsuri și întâlniri cu persoane pe care nu le-au văzut demult, sau aflate la mare distanță. Călătorii plăcute.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii vor să mulțumească pe cineva, fac totul de dragul unei persoane, pentru a o câștigă și pentru a obține alte lucruri importante pentru ei.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au chef de distracție și o pot face, cu condiția ca cineva să-și dea concursul sau fără să supere pe cineva. Tăiat de pe lista o plăcere, asta ca să nu necăjească partenerul de viață.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, casa și căminul sunt în centrul atenției. Pot primi musafiri. Se agită un pic cam mult. Mai ales după amiază se pot simți un pic epuizați, sau deranjați, dacă este prea mult zgomot.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, drumuri, călătorii. Atenție la drumuri, Mercur retrograd. Mai multă vigilența pentru cei care șofează. Pe de altă parte, drumurile pot fi obositoare prin discuțiile care se creează.

Horoscop 5 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești ziua aduce consum, cheltuieli, de timp, de energie, poate și de bani. Dar dacă este o cauza bună și bucură pe cineva, merită. Rămâne de văzut dacă și-au făcut calculele bine, să nu regrete, spre seară, timpul, dar și banii pierduți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close