Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt apreciate şi pot câştiga bani, iar Scorpionii rezolvă o problemă

Horoscop 5 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt apreciate şi pot câştiga bani, iar Scorpionii rezolvă o problemă

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat marţi, la Antena 3 horoscopul pentru 5 Mai. Spirit de reacţie astăzi! Dacă ne deranjează ceva, cu siguranţă luăm atitudine, însă felul în care o facem şi cuvintele folosite trebuie să fie cântărite.

Horoscop 5 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt apreciate şi pot câştiga bani, iar Scorpionii rezolvă o problemă
05 Mai 2020   •   10:46

Horoscop. Berbec - Pot da o replică usturătoare dacă nu le convine ceva. Pe de altă parte vor să atragă de partea lor în tabăra lor, lângă ideile lor şi alte persoane şi reuşesc.

Horoscop. Taur - La locul de muncă pot avea tot felul de opinii, mai ales dacă cineva nu îşi face treaba, dar până la urmă au o zi spornică.

Horoscop. Gemeni -Vorbim de o zi destul de socială, în sensul că schimbă opinii şi neîntrebaţi dau sfaturi şi fac pe consilierii. Unii le apreciază intervenţiile, alţii nu prea.

Horoscop. Rac - În casă sunt nişte dezbateri, tonul este foarte bun, mai ales spre prânz, în sensul că au grijă, sunt prevenitori cu o persoană care poate îşi cam plânge de milă astăzi.

Horoscop. Leu - Foarte sociali, au succes la public, deschid uşi, pot contacta persoane care altfel sunt inaccesibile, dar mai ales au nişte idei grozave pentru proiectele lor.

Horoscop. Fecioară - Bani care pot veni dintr-o fructuoasă muncă de colaborare, sau ei muncesc singuri dar cineva îi vede şi îi promovează, le laudă activitatea. Foarte bună zi pentru fecioare!

Horoscop. Balanţă - Sunt inspirate, mai ales după-amiaza, au un tonus mai bun, poate mai puţine frici de tot felul privind activitatea, banii, sau pandemia. Important este că au o stare de spirit foarte bună. Să ţină cont de ea şi să o perpetueze!

Horoscop. Scorpion - O rezolvare astăzi, datorită relaţiilor, sau a jocului de situaţii. Dispare o problemă şi asta este foarte bine, în schimb află tot felul de secrete surprinzătoare despre unii şi alţii, dar trebuie să rămână la ei.

Horoscop. Săgetător - Foarte social, mai ales după-amiaza. Multe vorbe, multe intervenţii, unii flirtează sau cochetează, nu numai cu idei şi proiecte, ci chiar cu persoane. Se iartă astăzi, pentru că aspectele sunt bune, dar să fie atenţi la măsură.

Horoscop. Capricorn - Foarte bună zi şi pentru ei, mai ales după-amiaza pentru a fi vizaţi de şefi, văzuţi, apreciaţi, complimentaţi. Li se dă dreptate, li se confirmă o teză şi cumva asta e convertită şi în plan financiar, câştigă ceva de pe urma acestui lucru.

Horoscop. Vărsător - Ziua aduce popularitate, dar şi foarte mult schimb de idei. Mesajele lor îşi ating ţinta, oamenii apreciază ce au de spus. Poate chiar emit o teză foarte valoroasă.

Horoscop. Peşti - O zi a cooperării, simt că se pot sprijini pe ce cineva, că au pe cineva în spate. O persoană pe care o solicită este prezentă, poate fi partenerul de viaţă sau altcineva şi asta cumva îi linişteşte şi le face ziua foarte bună.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close