Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie. Scorpionii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP 5 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie. Scorpionii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP 5 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au discuții în familie. Scorpionii trebuie să fie atenți la sănătate
05 Noi 2018   •   09:07

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 5 noimebrie. Nativii tuturor zodiilor trebuie să respecte regulile, iar dacă greșesc trebuie să își ceară iertare și să repare lucrurile.

Berbec - în relațiile personale sau în relația cu șeful au foarte multe lucruri de clarificat, dar spre după amiază lucrurile se lămuresc.

Taur - la locul de muncă trebuie să fie corecți, sub aspect administrativ și legal. Se pot ciocni de unele limitări, dar le rezolvă până spre seară.

Gemeni - în relațiile sentimentale stabilesc un nou cadru de funcționare.

Rac - discuții în familie. Va avea parte de armonie și înțelegere când e vorba de interese comune și bunuri materiale pe care toată lumea vrea să le conserve.

Leu - discută azi. Au întâlniri importante și discuții pentru relația sentimentală sau cu o persoană cu care au o legătură mai specială.

Fecioară - sunt interesate de bani. Îi poate obține doar prin intermediul altei persoane cu care trebuie să colaboreze foarte bine.

Balanță - trebuie să își modeleze puțin firea. Trebuie să se pună în locul celor de lângă ei pentru a se adapta mai bine situațiilor.

Scorpion - trebuie să fie atenți la sănătate în această zi. Nu trebuie să intre în conflicte, însă trebuie să urmărească ce se întâmplă în jur.

Săgetător - contează pe un prieteni și pot avea întâlniri foarte bune. Primesc sfaturi, suport dar și propuneri.

Capricorn - întâlniri sau poziționări importante azi în funcție de o persoană importantă.

Vărsător - își fac planuri de viitor alătăuri de o persoană cu care ar putea să intre înnoi proiecte.

Pești - așteaptă o atenție sau un gest de la cineva. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close