Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au o zi productivă, iar Scorpionii îşi dau seama că trebuie să facă nişte schimbări

Horoscop 5 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au o zi productivă, iar Scorpionii îşi dau seama că trebuie să facă nişte schimbări

Intuiţia funcţionează perfect astăzi. Trebuie să o ascultăm, relaţie bună Lună-Neptun, cerul ne vorbeşte. O zi specială. Să ne lăsăm sufletul să ne ghideze.

Horoscop 5 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au o zi productivă, iar Scorpionii îşi dau seama că trebuie să facă nişte schimbări
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2021   •   08:55

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au ştiut să observe şi poate pentru că au nevoie de o persoană, colaborează cu ea, sau pur şi simplu le pasă de cineva. Sunt mai atenţi la lucrurile de care se teme acea persoană şi asta îi poate face foarte buni sfătuitori.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua poate aduce intuiţie socială, ştiu de cine să se lipească, sau lângă cine să stea şi pe cine să evite.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La muncă trebuie să aibă mai multă îngăduinţă pentru lucrurile care se întâmplă, sau mai bine zis nu se întâmplă aşa cum vor ei. Toleranţă şi pacifism.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

O zi foarte tandră, nevoie de consolare, de alinare şi de mângăiere, pe care mai curând ei o pot oferi, decât să o primească de la ceilalţi.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua este aducătoare de tihnă şi de pace în cămin. Unii pot fi discreţi, alţii simt nevoia să doarmă mai mult, sau să se gândească la sănătatea lor sau la lucruri frumoase şi decorative.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pot face călătorii. Unele voiaje sunt mentale, altele sunt foarte spirituale. Au nevoie să îşi încarce sufletul cu energie şi să îşi liniştească mintea.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Au o zi productivă astăzi. Reuşesc să găsească o ieşire din orice situaţie dificilă, dar numai dacă îşi ascultă intuiţia, dacă apelează la suflet şi nu la raţiune.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt sensibili în legătură cu propria lor fiinţă. Îşi dau seama că trebuie să facă nişte schimbări, că a venit timpul şi realizează ce le aduce bun dacă acceptă să facă schimbarea cu tot sufletul. 

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Vindecare astăzi. Este posibil ca cineva, ceva, poate chiar o intuiţie, un vis, o premoniţie să îi ajute să se ghideze pe calea salvării.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Ziua poate aduce informaţii, dar mai speciale. Nu are legătură cu munca sau cu vreo activitate de făcut, pur şi simplu informaţii ce vizează viitorul, un  orizont nou, un alt mod de înţelegere a lucrurilor.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Este o zi productivă. Spun bine ceva, fac bine ceva şi cumva această mică reuşită, sau această luminare pe care o au, pot profita de ea şi o pot transforma în bani.

Horoscop 5 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Ziua poate aduce dorinţă de călătorie, de voiaj. Este fie mental prin imaginaţie, fie geografic vorbind şi aranjând, astfel încât să poată evada din oraş. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close