Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trec de o etapă dificilă, Capriconii fac schimbări mari în viaţă

Horoscop 5 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trec de o etapă dificilă, Capriconii fac schimbări mari în viaţă

O zi în care suntem determinaţi, însă depunem şi efort. Se vor vedea rezultatele. O zi interesantă care ne aduce rezultatem, iar unora chiar bani, doar că trebuie să fim vigilenţi şi să ne vedem de treabă.

Horoscop 5 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trec de o etapă dificilă, Capriconii fac schimbări mari în viaţă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Oct 2020   •   08:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - pot obţine bani sau cumva rezolvă lucrurile foarte bine. Sunt admiraţi de şefi sau ei se admiră în oglindă pentru lucrurile pe care le duc la bun sfârşit astăzi.

HOROSCOP TAUR - ziua aduce veşti foarte preţioase care vin pe cale oficială de la superiori sau obţin un act foarte important.

HOROSCOP GEMENI - o zi perfectă pentru tot felul de planuri pe care şi le fac, dar în surdină, nu trebuie să audă nimeni, să vadă nimeni. Pe de altă parte, ei îi şi urmăresc cu atenţie pe cei din jur şi pe partenerul de viaţă, mai ales ce fac cu banii sau în ce îi investesc.

HOROSCOP RAC - ziua poate aduce sprijin, suport din partea unor prieteni sau a unor cunoştinţe, de aceea e bine să ceară ajutorul sau să împărtăşească o parte din planurile lor, pentru că primesc sugestii bune.

HOROSCOP LEU - sunt autoritari, mobilizaţi, fac treabă şi pot avea şi ei rezultate grozave, duc la bun sfârşit ce şi-au propus acum şi trec de o etapă dificilă.

HOROSCOP FECIOARĂ - au o zi fabuloasă, mai ales în prima parte, pentru tot ce înseamnă veşti fabuloase de destin, veşti care deschid orizontul şi care pot să le aducă mai aproape viitorul. Poate primi un act sau o invitaţie la un eveniment important.

HOROSCOP BALANŢĂ - este o zi cu aranjamente patrimoniale sau familiale, nu e vorba de bani, dar când trag linie, ies foarte bine, pentru că discuţiile despre avere sau investiţii sunt foarte bune.

HOROSCOP SCORPION - ziua este valoroasă nu atât datorită muncii, cât a actelor de muncă, se trenează ceva, se discută despre un aranjament sau se rezolvă ceva, în tot cazul sunt discuţii foarte bune şi spornice.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - chiar trebuie să muncească astăzi, mai ales în prima parte a zilei, dar ştiu pentru ce o fac şi chiar obţin mai mult decât face munca lor, pentru că ştiu cum să şi-o pună în valoare.

HOROSCOP CAPRICORN - o zi cu intuiţie şi inspiraţie, prind curaj şi dacă au nişte schimbări mai mari în viaţă la care se gândesc, simt că pot să le ducă la bun sfârşit. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - nu sunt într-o dispoziţie grozavă sau nu una socială, trebuie să se ocupe mai mult de casă sau de biroul lor şi ar fi bine să-şi facă puţină ordine, astfel încât să ştie ce au de făcut mai departe. E bine să fie discreţi astăzi.

HOROSCOP PEŞTI - sunt în formă, află multe veşti importante pentru ei sau aud ce fac alţii şi în funcţie de asta prind şi ei un fir şi se repliază, deci e bine să fie atenţi şi receptivi la ce se întâmplă în jurul lor. 
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close