Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac o schimbare importantă în viaţa persoană, Leii au o zi perfectă

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac o schimbare importantă în viaţa persoană, Leii au o zi perfectă

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Depindem cumva de ceilalţi, lucru bun dacă acceptăm asta şi ştim cum să cooperăm cu ei.

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii fac o schimbare importantă în viaţa persoană, Leii au o zi perfectă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Oct 2021   •   08:37

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o foarte bună colaborare cu cei din jur, poate esenţială astăzi, şi pentru că este Mercur retrograd va fi o schimbare de atitudine. Este mult mai fericit şi ceilalţi oameni se deschid.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, schimbarea de astăzi poate fi legată de faptul că lucrează cu ce au, fără să se mai plângă, fără să mai ceară altora mai mult decât pot da şi acest lucru este mult mai constructiv.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, o schimbare bună, mai ales după-amiaza, în atitudinea lor, pentru că sunt mai ingenioşi şi mai creativi sau mai degajaţi când lucrurile nu merg şi folosesc mai mult ce merge.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate fi marcată de o foarte bună hotărâre, centrare, aliniere cu ei înşişi, poate sprijiniţi de familie într-o schimbare destul de importantă pe care vor să o facă cu viaţa lor personală.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, vorbim de o după amiază foarte bună, foarte fericită care pregăteşte Luna nouă de mâine, în sensul că îşi adună datele şi poate se şi consultă spre seară cu cineva foarte important, dar ştiu limpede ce vor de acum înainte.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt foarte productive, foarte practice, ami ales după-amiaza, când se poate ivi o nouă pistă de muncă şi financiar, o nouă colaborare, poate bat palma, chiar dacă e Mercur retrograd. Mai cer nişte detalii, dar oricum sunt hotărâte.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, este o zi în care în prima parte au nevoie să se concentreze pe muncă, iar în a doua parte a zilei ies mai mult în evidenţă şi vorbesc cu mai mult elan despre ele şi rezultatele lor, pentru că e important cum se prezintă.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, discreţie astăzi, şi mai ales după-amiaza, când poate vor să verifice nişte informaţii sau au nişte discuţii tainice cu cineva. Totul este învăluit în secret.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua aduce, mai ales în prima parte, rezultate bune şi atitudini foarte conservatoare la locul de muncă sau nu ies din cadru, ori aplică legea. După-amiaza, însă, mai ascultă şi alte păreri.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, foarte bună prima parte a zilei, pentru rezolvarea unor diligenţe, unor activităţi mai oficiale şi poate acte bune pe care le primesc şi îi ajută să ia starul într-un alt proiect.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

La Vărsători, bună mobilizare, îşi depăşesc nişte limite, mai ales în prima parte a zilei, fac lucruri pe care nu credeau că le vor face sau nu au avut chef, de aceea sunt încununaţi de lauri spre seară.

Horoscop 5 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, întâlniri bune şi reuşesc să-şi sublinieze calităţile în faţa altor persoane, pot bate palma cu cineva, pot primi propuneri sau şi dacă scriu un mail astăzi va ajunge acolo unde altădată nu a ajuns, corecţie făcută de Mercur retrograd.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close