Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drum, iar Capricornii la sănătate

Horoscop 5 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drum, iar Capricornii la sănătate

Horoscop 5 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Suntem voluntari, facem lucrurile în propriul nostru stil, chiar dacă deranjăm pe unii şi pe alţii. O zi un pic complicată, vrem să ne distrăm, dar în acelaşi timp trebuie să fim atenţi la excese şi să nu ne supărăm cu cei din jur.

Horoscop 5 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drum, iar Capricornii la sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2020   •   15:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - au Luna în semnul lor zodiacal, de aceea sunt foarte centraţi pe nevoile lor, pe plăcerilor lor, cum le este lor bine, dar asta nu înseamnă că sunt mai fericiţi decât alţii, ci pur şi simplu sunt mai atenţi şi mai intuitivi cu privire la ce le prieşte.

HOROSCOP TAUR - răbdare şi discreţie astăzi, nu trebuie să-şi trădeze neapărat intenţiile şi gândurile, pentru că nu e cel mai bun moment pentru a da veşti proaste celor din jur.

HOROSCOP GEMENI - atenţie la excese! Cineva vă poate îndemna să faceţi un lucru tentant, interesant, dar poate nepotrivit pentru voi. Cântăriţi mai bine lucrurile!

HOROSCOP RAC - este posibil să se simtă un pic singuri, pentru că nu toată lumea îi înţelege sau nu toată lumea e de acord cu hotărârile lor şi cu acţiunile lor, dar mai sunt şi astfel de zile. Să-şi urmeze calea.

HOROSCOP LEU - ziua poate aduce gânduri, interese şi proiecte pe care şi le fac mai ales departe de casă. O călătorie, un voiaj, o ieşire sau măcar o planificare pentru o ieşire este importantă astăzi. Atenţie la drum, fără concurenţă pe şosea!

HOROSCOP FECIOARĂ - pot purta discuţii legate de bani sau resurse materiale şi financiare, cu oameni cu care colaborează sau şi cu cei din familie. Gândurile lor foarte ambiţioase au nevoie de sprijin, de aceea e bine să bată la uşile despre care ştiu că în general se deschid.

HOROSCOP BALANŢĂ - animozităţi, mai ales în a doua jumătate a zilei, cu persoanele apropiate, chiar cu partenerul. Nu toată lumea gândeşte că un lucru poate fi rezolvat pe o anumită cale, mai sunt şi alte opţiuni, aşa că e bine să găsească punctul de mijloc.

HOROSCOP SCORPION - interes pentru astăzi sau se pot simţi obosiţi. Deşi au ceva sarcini, nu toate acţiunile sunt pentru propriul lor interes. Plus că se mai sacrifică şi pentru cei din jur şi asta nu prea le pică bine.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - pot fi un pic prea ofensivi, mai ales în relaţii sentimentale, prea demonstrativi în sentimentele lor sau îşi expun prea tranşant gândurile şi emoţiile. Unii pot să fie necăjiţi pentru asta.

HOROSCOP CAPRICORN - ar avea nevoie să fie lângă persoana pe care se bazează, dar deocamdată doar pe ei se pot baza, fie pentru că sunt greu de înţeles de către cei din jur, fie pentru că nu au acees la oamenii apropiaţi, sunt prea departe şi geografic de oamenii care contează. Atenţie la sănătate, mai multă relaxare azi!

HOROSCOP VĂRSĂTOR - pot fi pe drumuri sau doar agitaţi. În tot cazul, gândurile sunt foarte dinamice şi asta îi cam oboseşte. Dacă nu pot ajunge lângă o persoană care le cere ajutorul, este posibil să se denigreze în propriii ochi, să se defăimeze că nu fac destul. E nevoie de mai multă blândeţe cu sine.

HOROSCOP PEŞTI - atenţie la cheltuieli, timp şi energie. Este posibil să investească în ceva ce nu merită, îşi vor da seama cumva spre seară dacă lucrurile pe care le-au făcut chiar sunt folositoare, dar trebuie să trească prin această experienţă, ca apoi să aibă mai multă grijă pentru ei.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close