HOROSCOP. 5 zodii care iubesc în secret

15 Apr 2019   •   12:14
HOROSCOP. 5 zodii care iubesc în secret

În viață, cât și în dragoste se întâmplă să fim răniți, dezamăgiți sau pur și simplu, așteptările pe care le avem de la anumite persoane nu se pretează cu realitatea. Din aceste motive, unii dintre noi, preferăm să nu arătăm sentimentele sincere față de ceilalți, și oarecum să ne închidem în noi...

Rac

Racii sunt niște persoane foarte sensibile, dar în același timp și foarte iubitoare. Oferă afecțiune celor dragi foarte des și totuși, când vine vorba de iubire adevărată se eschivează. Asta, deoarece racii, au fost foarte des răniți în dragoste, iar uneori sentimentele lor au fost călcate în picioare. Din acest motiv, racii sunt destul de reticenți în a-și exprima sentimentele liber, se tem ca gesturile lor de afecțiune și grijă față de celălalt să nu fie înțelese greșit, ceea ce îi împiedică să fie ei însuși. Racilor le place să trăiască emoțiile la cel mai intens nivel, dar dezamăgirile sunt cele care le iau curajul de a-și arăta aceste sentimente!

Fecioară

Fecioarele sunt niște firi foarte exigente și perfecționiste. La fel sunt și atunci când iubesc, iar atunci când se îndrăgostesc de cineva pe măsură, cu aceleași caracteristici, Fecioarele se eschivează și își pierd curajul. Le va fi foarte greu să își exprime sentimentele de iubire, se vor retrage iar dacă partenerul nu va fi deschis, ele vor renunța.

Capricorn

Capricornii, la fel ca și racii sunt acele zodii care sunt foarte reținute în a-și exprima sentimentele liber față de persoana iubită. 

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

 

x close