Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurilor li se face dreptate, iar Vărsătorii au nevoie de singurătate

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurilor li se face dreptate, iar Vărsătorii au nevoie de singurătate

Toată săptămâna ne zbatem pentru interesele noastre şi luptăm, poate chiar legal, juridic, în instanţă pentru drepturile financiare. Altfel, putem avea tot felul de soluţii ingenioase şi ne descurcăm cu multă abilitate. Este o săptămână care ne agită un pic, ne solicită, ne pune în contact cu cei din jur, mai ales joi când avem nevoie de ajutor extern pentru a rezolva lucrurile, dar suntem determinaţi să ne atingem scopurile şi asta e bine.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurilor li se face dreptate, iar Vărsătorii au nevoie de singurătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2021   •   09:47

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână este extraordinar. Multe lucruri de făcut, dar aspectele sunt bune. Luni şi marţi, tot felul de diligenţe, unde au nevoie de oficiali sau de birouri şi de acte oficiale şi se pot descurca prin vehemenţă şi insistenţă. Cea mai tensionată de zi este ziua de miercuri, pot avea pierderi materiale sau financiare, nerecunoaşterea unui drept, aşa că trebuie să se adapteze. Joi este o zi mult mai bună, le sare cineva în ajutor, iar la final de săptămână trag o concluzie şi au nevoie de multă relaxare.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Acte multe, luni şi marţi, în special. Li se dă dreptate mai ales dacă au insistat, sau s-au ţinut de capul cuiva şi până la urmă au obţinut ce au vrut. Miercuri, ziua mai tensioantă poate fi legată de conflicturi sau animozităţile cu un şef sau cu o persoană cu multă autoritate. Lucrurile se pot drege însă, joi sau vineri, pentru că sunt zile marcate de înţelepciune sau diplomaţie. În weekend sunt alături de prieteni şi au parte de voiaje în locuri inedite.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Sunt foarte preocupaţi de sănătatea lor sau de interesele lor şi îşi fac calcule şi în funcţie de ajutoarele pe care le primesc. Cer acest ajutor sau cel puţin aşa ar fi bine, dar mai puţin decât li se cere. Sunt un pic zgârciţi, mai ales luni şi marţi. Miercuri şi joi, tot felul de acte la care se gândesc, pe care trebuie să le pună în ordine, poate au şi nişte restanţe, nişte facturi care le-au scăpat, deci au multe lucruri de rezolvat. Miercuri apar tesiuni în acest sens, din cauza unor acte, dar lucrurile par să se rezolve pe parcursul săptămânii. Responsabilităţi şi în weekend, dar şi întâlniri importante.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Este foarte important la începutul săptămânii, cum sunt percepuţi de cei din jur sau cum joacă un rol, mai ales luni şi marţi, cum se comportă, cum se prezintă la o întâlnire,  ce spun şi mai ales ce cer de la cineva, dar şi cum lămuresc această persoană să le ofere ceea ce ei doresc să primească. Fie partenerul conjugal sau cineva de afaceri. Au foarte multe argumente la început de săptămână pentru a insista înspre interesul lor. Este un risc de pierderi, mai ales miercuri sau joi, să nu obţină exact ce şi-au dorit, în formula în care şi-au dorit, sau să li se reproşeze că pun prea multă presiune pentru atingerea obiectivelor lor. În weekend, călătorii. 

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Muncă, luni şi marţi, destul de bine făcută şi cu multă aplecare, se aşează pe treaba pe care vor să o rezolve. Sunt foarte disciplinaţi şi organizaţi. Pot lucra cu persoane tinere cărora le predau o ştafetă sau le e explică lucruri pe care ei le ştiu foarte bine. Tensiunile de miercuri pot avea legătură cu o persoană în vârstă, încăpăţânată, care nu se deschide spre nou, nu le acceptă argumentele, sau o persoană dificilă şi Leii nu ştiu exact cum să o abordeze. În weekend, mai ales sâmbătă, poate fi o zi minunată. Primesc lucruri pe care nu le-au cerut, neaşteptat de frumoase.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Lucrează foarte bine la început de săptămână, luni şi marţi. Sunt tenace şi inspirate, sunt investigative, nu se lasă lămurite uşor şi ştiu să descopere lucrurile care nu sunt în ordine la timp, pentru a interveni, sau pentru a clarifica. Munca e mai dificilă miercuri, chiar sunt sarcini obositoare. Poate nici nu sunt într-o formă fizică foarte bună. Ar fi de evitat să îşi pună miercuri cele mai dificile activităţi, dar dacă nu pot fi evitate, trebuie să aibă un simţ al măsurii, al propriilor limite, foarte bine subliniat. Joi este o zi bună. Cu ajutor rezolvă lucrurile. În weekend sunt alături de partener sau de cineva drag.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Sunt foarte concentrate pe ce au de făcut, luni şi marţi. Lucrează doar pentru interesul lor, poate chiar se retrag pentru a se concentra mai bine şi a nu se lăsa distrase. Unele pot lucra mai mult în casă, altele afară, dar harta indică o concentrare pe propriile lor activităţi. Miercuri este o zi tensionată, mai ales dacă nu au bani să cheltuiască pentru lucruri care le plac, sau dacă relaţia afectivă cu persoanele foarte apropiate este spinoasă. Li se cer lucruri imposibile, ori le fac reproşuri. Joi se lămuresc lucrurile, iar în weekend, din nou muncă şi grijă pentru sănătate.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Fac investigaţii, stau cu nasul în hârtii luni şi marţi, pentru că e nevoie de ordine pusă în dosare, acte, sau trebuie să îşi facă o prezentare pentru un proiect, sau o planificare foarte riguroasă pentru tot ce au de făcut de acum încolo, poate chiar pe termen lung. Asta la început de săptămână. Miercuri, tensiuni în familie. Se strică ceva, trebuie să repare. Nu prea au chef să orienteze energie către această problemă, dar trebuie să se ocupe. Joi, tot prin ajutor extern reuşesc să rezolve lucrurile. În weekend, distracţii. 

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Banii sunt interesanţi luni şi marţi. Unii şi-i conservă bine, au sporit acolo unde i-au pus. Sau, găsesc o formulă prin care să mai câştige ceva, dar mai curând, prin felul în care au investit, au gândit. Câştigul e mai mult prin strategii financiare. Miercuri, tensiunile sunt legate de o călătorie, un drum. Aşteaptă pe cineva, nu vine. Pleacă ei, dar drumurile nu sunt atât de sinoase. Miercuri însă primesc veşti favorabile şi cumva, lucrurile se rezolvă şi poate nu mai e necesară o deplasare dacă nu le-a picat bine. În weekend, în familie. 

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Se analizează foarte atent, luni şi marţi, în legătură cu ce simt sau ce ar trebui să simtă în legătură cu o persoană, care poate îi interesează sau îi intrigă. Dacă dau curs emoţiilor, atunci şi intuiţia curge mai bine şi le poate da informaţii, care pe cale raţională nu sunt atât de clare. Miercuri, zi tensionată din cauza banilor, cheltuieli neprevăzute, dar poate că sunt utile, mai ales dacă împacă pe cineva. În weekend, drumuri, călătorii, vizite, doar acolo unde le este drag, în inimă de cineva.

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Luni şi marţi, zile liniştite pentru suflet. Au nevoie de singurătate pentru a face activităţi care le plac foarte mult. Se pot ocupa şi de sănătate, de asemenea foarte bine, pentru că văd limpede lucrurile, sau se aşează bine în fiinţa lor pentru a accepta tratamente, sau pentru a accepta vindecare. Miercuri, tensiuni. Sunt nesiguri poate de ce au de făcut, sau de poziţia pe care o au acum, sau au o sarcină care nu le place şi e posibil să renunţe la ea cu destul de multe scântei. În weekend sunt productivi şi muncesc. 

Horoscop 6 - 12 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Începutul de săptămână aduce prieteni, vorbe frumoase, poate sfaturi, poate o urechere de la cineva de încredere, dar care le prinde foarte bine în acest moment. Pe de altă parte, alţi Peşti, tot la început de săptămână îşi fac nişte planuri, în legătură cu cucerirea unei colectivităţi sau a publicului, mai ales dacă activitatea lor are impact la public, deci marketing, comunicare, sau evenimente pe care le pot organiza. Miercuri, tensiuni legate de casă, de cămin, sau pur şi simplu au trac, emoţii, înaintea unui eveniment pe care îl pregătesc, sau întâlniri. În weekend sunt foarte centraţi pe ei, îşi pun în ordine gândurile şi emoţiile şi îşi fac o autoanaliză foarte lucidă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul rupe tăcerea. Motivul crimei
x close