Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii se îndrăgostesc în weekend

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii se îndrăgostesc în weekend

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână cu Lună Nouă în Fecioară, care pune accent pe munca în colaborare.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele sunt în centrul atenţiei, Racii se îndrăgostesc în weekend
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2021   •   08:54

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână splendidă pentru toată lumea, cu această Lună Nouă în Fecioară marţi, care dă avânt tuturor să schimbe sau să îmbunătăţească ceva în munca lor.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci urmează un început de săptămână foarte bun, sunt foarte bine mobilizaţi, foarte clarificaţi în legătură cu ce au de făcut pentru drumul lor de reuşită, profesional. De aceea, marţi pot lua chiar nişte schimbări spectaculoase, de ritm, de lucru, de echipă, de colegi sau chiar de muncă sau de domeniu. Şi o ţin aşa toată săptămâna cu foarte multe dezbateri şi argumentări, miercuri şi joi. Stau foarte bine sub aspect relaţional în sensul că îşi deschid culoare, au contacte bune, oameni binevoitori, iar în weekend odihnă meritată.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt foarte creativi şi ingenioşi, iar la început de săptămână pot avea ideea unei afaceri noi, care se bazează pe ceva ce le place, un talent sau un hobby. Iar Luna Nouă de marţi le dă un imbold. Aşa că miercuri, joi şi chiar vineri au toate motoarele pornite ca să pună în practică curajul, elanul, entuziasmul pe care l-au avut la început de săptămână. Se pare că au şi cu cine, şi cu ce aşa că ar fi păcat să nu facă lucruri. În weekend, fie lucrează cu cineva, fie ţin cont foarte mult de partener sau au nişte întâlniri foarte spectaculoase.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Începutul de săptămână şi Luna Nouă din Fecioară îi întăreşte, îi mobilizează altfel pentru ce au de făcut. Poate că nu schimbă nimic, dar atitudinea lor, curajul lor şi tăria, voinţa, se schimbă cu adevărat, în sens pozitiv, aşa că sunt mai determinaţi să facă lucruri spectaculoase. Şi îi ţine acest entuziasm şi în a doua jumătate a săptămânii: joi, vineri. Sunt în continuare încântaţi de lucrurile pe care vor să le facă. În weekend muncesc, de asemenea. Poate e bine să se gândească un pic şi la sănătate, totuşi.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Un început de săptămână foarte bun, o Lună Nouă în Fecioară care vine cu multe discuţii, dezbateri, şedinţe. Ca şi când ar fi un brainstorming, dar poate ei doar adună datele ca să vadă puzzle-ul. Cu cine lucrează, cum lucrează, cum fac alţii, să pună cap la cap nişte date pe care le au. Şi e foarte bine că se întâmplă aşa. În a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri, îşi centralizează toate datele şi văd ce e potrivit pentru ei din tot ce au de făcut, de rezolvat. Se pare că sunt foarte îndârjiţi să rezolve nişte lucruri. În weekend, dragoste, tandreţe, poezie.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe cu planete foarte bune şi o Lună Nouă în zona banilor, bani câştigaţi altfel sau din alte lucruri. S-ar putea să descopere o nouă nişă pentru ei. Sau au nişte abilităţi, nişte capacităţi pe care poate nu le luau foarte mult în seamă, dar li se cer serviciu şi le pun la treabă. De aici, o nouă perspectivă de colaborare serioasă şi bani foarte frumoşi. Au clientelă, asta descoperă joi şi vineri. Ştiu cui să se adreseze, cu cine să lucreze, cine le sunt furnizorii, care cum se asamblează toate mecanismele pentru a scoate bani din această nouă direcţie. Şi este valabilă pentru toată lumea, indiferent de vârstă. În weekend cu familia şi se mai pot discuta nişte lucruri şi afaceri în familie.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Săptămâna începe bine pentru că e Lună Nouă în semnul lor zodiacal, deci sunt şi mai motivate decât toate zodiile şi mai energizate să iasă la rampă, să strălucească, să aibă curajul să iniţieze nişte lucruri tocmai pentru a-şi arăta capacităţile lor extraordinare. Şi acest curaj le depăşeşte, e adevărat, nişte limite. Acele limite care le dădeau ruşine, timiditate, neîncredere sunt spulberate pentru că au atât de multe planete, mai ales în a doua jumătate a săptămânii în zona banilor, câştigului şi succesului încât e păcat să nu se mobilizeze. Şi chiar asta se întâmplă miercuri, joi şi vineri. În weekend le merge mintea pe roate pentru afaceri.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele au o Lună Nouă în Fecioară, semn că poate cântăresc în primele două zile ale săptămânii ce să lase, ce să păstreze, cu cine să mai lucreze, cu cine nu, ce proiecte să mai deruleze, ce nu, ce mai pot face ele şi ce trebuie să îi lase pe alţii. Cu alte cuvinte, au de făcut o triere foarte serioasă şi trebuie să îşi cunoască forţele, dar şi cheful. Aşa că joi şi vineri sunt în formă şi merg doar pe direcţiile care le plac. Bani în weekend.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni este foarte bună această Lună Nouă în zona publicului, mai ales cei care lucrează cu publicul sau pentru public sau vând mărfuri şi au nevoie de clientelă. Luna Nouă le dă o idee despre cum să se apropie de oamenii sau furnizorii de care au nevoie. Şi îşi creează nişte mecanisme prin care pot genera relaţii, contacte şi o plasă de atenţie. Sunt foarte atenţi şi discreţi joi şi vineri pentru a-şi pune la punct nişte planuri sau pentru a regla nişte colaborări care poate le-au scăpat din mână. În weekend sunt în continuare centraţi pe lucrurile pe care le au de făcut, se ocupă mai puţin de casă şi mai mult de ale lor.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămână şi Luna Nouă din Fecioară aduce putere şi conducere, leadership. Sunt foarte fermi, autoritari şi foarte intrasigenţi. Dar asta este bine, mai ales dacă se pricep foarte bine la o treabă şi nu se lasă ei mutaţi de alţii, nici convinşi că ar trebui să fie făcute altfel decât vor ei să facă lucrurille. Iau decizii, hotărăsc şi sunt eficiente financiar acele decizii şi merg pe mâna lor. Au suporteri şi parcă toată lumea îi aşteaptă să conducă lucrurile şi de aceea joi şi vineri au foarte multă lume alături de ei, cu încurajări. În weekend, odihnă.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, Luna Nouă în Fecioară aduce noi planuri, unele sunt ajustate, altele sunt însă schimbate radical, mai ales dacă ajung în incidenţa unor reguli, legi şi nu mai pot funcţiona cum şi le-au imaginat ei. Trebuie să le ajusteze. Foarte bune legături, la început de săptămână, cu străinătatea, veşti foarte bune şi chiar propuneri foarte ofertante. Poate chiar şi şefii se gândesc să îi promoveze pe Capricorni sau să le dea mai multe sarcini. Această importanţă creşte în a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri se confirmă nişte bănuieli sau informaţii şi sunt în plină forţă de conducere. În weekend îşi savurează succesul.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă din Fecioară poate să aducă un succes financiar ca ecou al unor lucruri bune pe care le-a făcut în trecut. Li se recunosc competenţele, eforturile, capacităţile, talentele şi de aici pot veni propuneri sau dezvoltă ei ceva. Pe de altă parte, cei care colaborează cu persoane foarte bine pregătite, pot avea mari beneficii de pe urma acestor persoane cărora le şi recunosc capacităţile. Iar lucrurile ies bine, mai ales financiar, datorită acestor oameni care apreciază Vărsătorii sau Vărsătorii colaborează cu oameni capacitaţi. Noi proiecte şi chiar acte foarte bune joi şi vineri. Lucrează şi în weekend pentru că au alimentare energetică.

Horoscop 6-12 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, începutul de săptămână şi Luna Nouă sunt în zona imaginii publice şi a relaţiilor. Îşi pot schimba look-ul, îşi pot schimba stilul sau abordarea. Ştiu ce forţe au, ce putere au şi merg foarte sus cu aceste forţe pe care şi le adună. A doua parte a săptămânii, joi şi vineri, este fructuoasă şi din punct de vedere financiar, dar continuă cumva această ranforsare în faţa altor şi cumva îşi negociază foarte bine onorariile sau lucrează pentru nişte câştiguri care ştiu că vor veni. În weekend, pot face drumuri, călătorii sau lucrează la proiectele lor de viitor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close