Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele stau la masa negocierilor, iar Săgetătorii au o zi de farmec personal

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele stau la masa negocierilor, iar Săgetătorii au o zi de farmec personal

Suntem vorbăreţi şi isteţi, de aceea putem primi idei foarte bune, dar ştim să ne transmitem idei. Este o zi bună pentru că ne dăm voie să fim isteţi, adică lăsăm deoparte încăpăţânarea şi prejudecăţile.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele stau la masa negocierilor, iar Săgetătorii au o zi de farmec personal
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2022   •   08:51

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au o zi în care toate lucrurile se desfăşoară cu viteză. Atenţie un pic mai mare la drumuri. Negociază foarte bine. Poate că îi sâcâie pe unii cu insistenţele lor, dar rezolvă lucrurile.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua aduce nişte rezolvări financiare. Decoperă la timp cum să repare o pierdere sau o pagubă. 

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Ziua aduce farmec şi popularitate, aşa că nu ar trebui să evite întâlnirile. Dimpotrivă. Sunt remarcaţi şi le sunt apreciate vorbele.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

În această zi, discuţiile sunt subtile. Poate că primesc nişte aluzii şi e bine să reflecteze la intenţiile cu care au primit aceste vorbe.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua este aducătoare de idei pe care le captează. Poate că întreabă sau consultă pe alţii într-un fel sau altul. Se inspiră şi ţin pasul cu vremurile. Sunt printre primii care aplică ceva ce a apărut de puţină vreme.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Vorbim de o zi care poate aduce cointeresare. Ştiu cum să pună problema. astfel încât o persoană de care au nevoie să fie foarte încântată şi să dea o mână de ajutor 

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Bune discuţii astăzi. Se stă la masa negocierilor, se aduc argumente şi stiu să sublinieze ce este mai constructiv. Poate chiar laudă un pic, dar aşa merg lucrurile. 

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Muncă bună astăzi, cu idei isteţe. Se bazează mai mult pe intelect decât pe mâini în munca de astăzi şi ştiu cumva să extragă tot ce este mai favorabil şi de la ceilalţi, dar şi din situaţiile trăite.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Se bazează pe relaţii, au o zi de farmec persoanal, poate că şi deschid multe uşi dacă ştiu să se poarte şi să vorbească. 

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Sunt harnici astăzi, nu lucrează singuri şi nu doar pentru ei, dar vin rezultate financiare în urma acestei munci, mai mult pedagogică pe care o fac. 

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Sunt spontani, ingenioşi şi creativi. Lucrează foarte bine în condiţii de libertate, dacă îşi fac singuri programul. Sunt eficienţi şi îşi termină treaba până la urmă, chiar dacă în stilul lor propriu.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Pot apela la o activitate trecută, sau ceva ce nu au rezolvat în trecut. Le e foarte uşor acum să rezolve. 
Îşi dau seama ce nu mergea.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close