Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 august, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii câştigă bani, Peştii trebuie să urmeze calea inimii

HOROSCOP 6 august, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii câştigă bani, Peştii trebuie să urmeze calea inimii

Este una din acele zile care ne testează credinţele sau aduce la suprafaţă cele mai profunde credinţe ale noastre. O zi bună, specială petru toată lumea, cu aspecte benefice.

HOROSCOP 6 august, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii câştigă bani, Peştii trebuie să urmeze calea inimii
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    06 Aug 2020   •   08:26

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - ar fi bine să-şi acorde timp, pentru că au nevoie de mai multă reflecţie, mai ales dacă trebuie să dea un răspuns sau dacă trebuie să analizeze dacă ceea ce se întâmplă e bine şi dacă ceea ce sunt îndemnaţi să facă e cu adevărat corect.

Taur - ziua aduce prietenie, suport, pot ajuta oameni diverşi, poate nu foarte cunoscuţi şi pot deveni prietenii unor persoane care au nevoie de ajutor dar şi ei, la rândul lor, dacă cer salvare o pot primi.

Gemeni - o zi în care toate deciziile sau măsurile pe care le iau sunt dictate de conştiinţă, nu neapărat de interese sau de câştiguri. E o zi foarte frumoasă pentru ei.

Rac - o zi în care analizează mai multe perspective de viitor, poate chiar dacă niciuna nu este foarte sigură, probabil că criteriul după care aleg într-un fel sau altul este cel dictat de inimă.

Leu - o reparaţie, o corecţie pe care o fac unei persoane pe care au neglijat-o sau au judecat-o greşit. Trebuie să aprecieze mai mult darurile altora.

Fecioară - au o zi foarte bună pentru a-şi arăta compasiunea, chiar mila pentru diverse fiinţe. Este una din acele calităţi care le este apreciată ca putere, nu ca slăbiciune.

Balanţă - muncesc în colaborare cu alţii şi ştiu să stimuleze pe toată lunmea, şi nu cu bani, ci să muncească de dragul unui crez sau de dragul binelui comun, ceea ce este cu adevărat genial.

Scorpion - vorbim de o zi a inimii, relaţii foarte tandre şi calde cu cei apropiaţi, au nevoie de mângâieri şi de îmbrăţişări şi e bine să le ofere. Sigur, cu mască!

Săgetător - şi această zi este dedicată căminului şi familiei, fie pentru a se îngriji în casă, fie fără să iasă prea mult afară şi să acţioneze, pentru a avea grijă de cineva din casă. Le este apreciat orice efort.

Capricorn - stau foarte bine la capitolul comunicare la un nivel foarte înalt, au nevoie de răspunsuri care să privească o problemă din mai multe unghiuri, nu vor să rezolve doar punctual lucrurile, ci să aibă o rezolvare cu efecte benefice pe termen lung. Pentru asta, se poate informa şi din mai multe surse. 

Vărsător - pot câştiga bani sau sunt cu ochii pe ei, îşi fac tot felul de proiecte, toate pot fi de succes, iau decizii foarte inspirate, totul e să se lase ghidaţi de intuiţie.

Peşti - ziua poate aduce un simţ al sinelui, al sufletului propriu, al interiorului lor foarte puternic, deci nu pot face lucruri care le încalcă conştiinţa si asta nu este ceva inedit pentru ei. Trebuie să urmeze calea inimii.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close