Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își dau seama că persoanele de lângă ei au alte interese, Peștii trăiesc o dezamăgire personală

Horoscop 6 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își dau seama că persoanele de lângă ei au alte interese, Peștii trăiesc o dezamăgire personală

Horoscop 6 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își dau seama că persoanele de lângă ei au alte interese, Peștii trăiesc o dezamăgire personală
06 Dec 2018   •   09:17

HOROSCOP. Dreptatea și adevărul sunt subliniate astăzi. Trebuie să fim atenți, să spunem doar adevărul, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - Cred foarte mult în ideile lor, le consideră cele mai corecte și le apără cu multă vehemență.
HOROSCOP. Taur - Își dau seama că persoanele de lângă ei au alte interese. Trebuie să țină cont de lucrul acesta când negociază. 
HOROSCOP. Gemeni - Realizează modul în care gândește o persoană, pe care probabil au  judecat-o greșit. Își reconsideră opiniile despre cineva.
HOROSCOP. Rac - Trebuie să încadreze munca pe care o fac într-un context juridic mult mai clar și să navigheze mai bine printre norme și legi.
HOROSCOP. Leu - Iubirea este subliniată astăzi și viziunea despre iubire. Poate aveau impresia că sunt mult mai generoși, dar vorbele care li se adresează arată că nu sunt percepuți așa.
HOROSCOP. Fecioară - Au o zi în care analizează dacă se pot baza pe ele și care sunt trăsăturile lor de succes. 
HOROSCOP. Balanță - Călătorii, drumuri și planuri. Sunt vizate niște călătorii
HOROSCOP. Scorpion - Se gândesc la bani, dar pot fi și bani pierduți dacă investesc în lucruri care nu au valoare.
HOROSCOP. Săgetător - Schimbări în viața lor pentru că ei se schimbă. Își reajustează comportamentele față de persoanele din familie. 
HOROSCOP. Capricorn - Sănătatea și iubirea trec pe primul loc. au de analizat lucruri importante legate de destinul lor.
HOROSCOP. Vărsător - Au o zi fabuloasă în planul relațiilor amicale. Vor să ajute un prieten, dar se vor vedea în incapacitate de a ajuta.
HOROSCOP. Pești - Au o zi de autoritate și se gândesc pe care cale să meargă. Este posibil să trăiască o dezamăgire personală. 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close