HOROSCOP 6 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi grozavă. Vărsătorii își încarcă bateriile

06 Ian 2020   •   08:56
HOROSCOP 6 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o zi grozavă. Vărsătorii își încarcă bateriile sursă foto: captură Antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 6 ianuarie. Pragmatism, eficiență și organizare azi. Obținem rezutlate frumoase.

Berbec - au o zi grozavă și din punct de vedere financiar. Se impun la locul de muncă sau pur și simplu intră în pâine și începu cu proiectele pe care și le-au propus.

Taur - emoții azi, dar au și foartă multă intuiție. E bine să se lase ghidați de ea și când e vorba de afaceri. Vești bune pot veni de sus din ierarhie sau străinătate.

Gemeni - atenție la sănătate, să nu se implice în conflicte. Să fie atenți la ce se comunică, la ce se vorbește în jurul lor. 

Rac - pun preț pe prieteni sau ajutoare nesperate din toate părțile. Pot face noi cunoștințe azi.

Leu - ziua anunță autoritate la locul de muncă, dar știu foarte bine ce decizii iau și reglează lucrurile astfel încât toată lumea știe ce are de făcut.

Fecioară - ziua aduce calcule multe financiare și deja își pun mintea cum să obțină mai mulți bani.

Balanță - o zi minunată mai ales din pespectiva altora. Colaboatori sau parteneri de viață care au o realizare și balanțele participă sau apreciază.

Scorpion - muncesc alături de partener sau de o persoană pe care se bazează. Au ședințe multe și rezultate foarte bune.

Săgetător - ziua aduce muncă și hărnicie. Fac și servicii altora. Lucrează bine cooperând.

Capricorn - au nevoie de tandrețe sau sunt mai imaginativi și creativi. Pot avea rezultate în colaborare cu persoane mai tinere.

Vărsător - ziua aduce relaxare. Trebuie să se ocupe de ei și să încarce bine bateriile.

Pești - multe proiecte, discuții planuri. Trebuie să discute cu o persoană care are experiență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close