Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc un răspuns important, Fecioarele au parte de un câştig

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc un răspuns important, Fecioarele au parte de un câştig

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Totul depinde de inteligenţa cu care ne exprimăm ideile şi de greutatea pe care o dăm cuvintelor şi trebuie să avem cunoaşterea conţinutului lor. Oamenii pot fi convinşi.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc un răspuns important, Fecioarele au parte de un câştig
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2022   •   08:06

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, bune discuţii, dar dacă sunt purtate cu farmec, cu graţie şi cu tact pentru că nu reacţionează oamenii bine la critică.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Muncă astăzi pentru Tauri şi atrag pe cineva de partea lor pentru a face muncă împreună cu ei, ceea ce este absolut minunat. Să nu se grăbească. Să facă lucrurile lejer.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii pot avea şi ei o zi bună dacă iau lucrurile uşor, deci nu îşi programează, astăzi, activităţile cele mai dificile pentru că nu sunt în formă şi atenţie la cheltuieli. Par să fie inutile dacă le fac.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce nişte răspunsuri, nişte clarificări fie profesionale, fie sentimentale. Înţeleg de ce s-a greşit unde s-a greşit.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim astăzi de o zi a popularităţii, întâlnirile sunt minunate. Ştiu cum să ajungă la inima celorlalţi sau fac o muncă de publicitate foarte utilă pentru ei. Atenţie, însă, la sănătate, mai ales pentru cei care aleargă prea mult.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt bine pe bani astăzi şi banii vin datorită faptului că îşi fac foarte bine treaba, nu se lasă intimidaţi sau conduşi de alţii care poate vor să facă lucrurile superficial. Deci, profesionalism.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, ziua este aducătoare de reputaţie bună, sunt confirmate, apreciate, lăudate. Asta pe de o parte pentru cele care muncesc. Cele care sunt în vacanţă se bucură de lucruri minunate şi cunoştinţe noi şi fermecătoare.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce intuiţie şi fler. Sunt cu ochii pe ceilalţi şi au nevoie de asta pentru a-i şti cum să îi ia pentru a lucra mai bine cu oamenii din preajmă.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetător, prietenii şi contacte bune. Prind de veste nişte lucruri pe care alţii nu le ştiu, nu le află. Rămâne de văzut dacă ei le propagă mai departe şi le transmit. Ştirile ajung prima dată la ei.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au foarte mult tact în relaţia cu şefii şi asta le aduce o reputaţie bună. Poate şi alţii apelează la ei ca intermediari faţă de autorităţi.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii folosesc din plin diplomaţia, astăzi, pentru că pot avea loc întâlniri oficiale. Au dificultăţi la serviciu şi nu ştiu cum să îi explice cuiva să îşi facă treaba mai bine. Şi ei au tact.

Horoscop 6 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua este aducătoare de multe aşteptări, dar multe dintre ele sunt onorare. Se aşteaptă ca oamenii dragi, oamenii cărora le-au făcut bine să le răspundă şi într-adevăr au această mulţumire. Cineva le răsplăteşte bunătatea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close