x close

HOROSCOP 6 iulie. Berbecii trebuie să evite călătoriile. Gemenii vor rezolva problemele de cuplu

05 Iul 2018   •   21:54
HOROSCOP 6 iulie. Berbecii trebuie să evite călătoriile. Gemenii vor rezolva problemele de cuplu

Horoscop 6 iulie Berbec

Astăzi aveţi şanse mari să primiţi nişte bani, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile.Staţi mai bine cu familia.

Horoscop 6 iulie Taur

Există riscul ca anumite persoane cu influenţă  să se distanţeze de dumneavoastră, iar pierderea acestor contacte ar putea să se facă simţită în timp. Sunteţi nervos şi apăsat de responsabilităţi.Fiţi prudent!

Horoscop 6 iulie Gemeni

Nu este mereu bine să aşteptaţi ca alţii să facă primul pas. Pentru a simplifica relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să fiţi mai deschis. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi unele probleme de cuplu.

Horoscop 6 iulie Rac

Treceţi printr-o situaţie mai dificilă şi vă vin în minte tot felul de soluţii. Chiar dacă în general reacţionaţi după o analiză detaliată, acum aţi putea să încercaţi cea mai improbabilă soluţie.

Horoscop 6 iulie Leul

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, dar vă reveniţi miraculos. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten apropiat.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop calatorii probleme horoscopul zilei astre zodii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati