Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să aibă grijă cu sănătatea, iar Peştii se simt bulversaţi

Horoscop 6 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să aibă grijă cu sănătatea, iar Peştii se simt bulversaţi

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru 6 Mai. Una din cele mai relaţionale zile, aşa că trebuie să fim atenţi cum ne purtăm cu cei din jur. Aspectele sunt destul de bune, aşa că reuşim să avem tact. O zi un pic complicată, dar ne descurcăm până la urmă!

Horoscop 6 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să aibă grijă cu sănătatea, iar Peştii se simt bulversaţi
06 Mai 2020   •   10:41

Horoscop. Berbec - Cu partenerul de viaţă sau cu altă persoană reuşesc să nu se inflameze. Poate e bine să se pună nişte întrebări potrivite, astfel încât celălalt să scoată cât mai mult din emoţii la suprafaţă.

Horoscop. Taur - Cooperarea cu o persoană de la locul de muncă în prima parte a zilei poate să fie un pic dificilă, mai aes dacă nu şi-a făcut treaba, dar după-amiază lucrurile se rezolvă şi toată lumea se exlplică.

Horoscop. Gemeni - Indispoziţie astăzi, mai ales dacă nu au timp, nu au libertate, sau nu au bani suficienţi, sau dacă alţii le-au pierdut aceste resurse, dar după-amiază îşi mai revin.

Horoscop. Rac - Ziua poate începe destul de complicat, stări de indispoziţie, risc de ceartă chiar de la primele ore ale dimineţii cu cineva foarte apropiat, dar după-amiază lucrurile se rezolvă, sau îşi cer drepturile şi sunt respectaţi.

Horoscop. Leu - O zi destul de dificilă, din cauza unor sensibilităţi sau probleme de sănătate, sau tot felul de alte probleme care apar pe măsură ce ei îşi dezvoltă agenda zilei şi se simt un pic sâcâiţi.

Horoscop. Fecioară - Atenţie la drumuri, mai ales după-prânz. Există riscul unor probleme legale. Pe de altă parte foarte multă concentrare la muncă pentru a nu exista accidente sau pagube.

Horoscop. Balanţă - Vorbim de bani astăzi. Îşi fac tot felul de calcule. Nu au bani suficienţi pentru lucrurile pe care le vor sau amână nişte cheltuieli care ar putea să fie necesare, dar nepotrivite pentru acest moment.

Horoscop. Scorpion - Pentru că Luna este în semnul lor, pot beneficia de intuiţie, dar şi foarte multă sensibilitate, de aceea dispoziţia lor depinde cumva de mediu, ce simt, stările pe care le simt în jur şi sunt foarte uşor de iritat altfel.

Horoscop. Săgetător - O atenţionare privind sănătatea, excesele din ultima vreme îşi pot spune cuvântul, de aceea e bine să aibă moderaţie şi să lucreze doar ce nu este peste puterile lor în acest moment.

Horoscop. Capricorn - Pot avea şi ei o după-amiază destul de tensionată, mai ales în dragoste. În relaţiile cu copiii sau partenerul de viaţă pot simţi că ei au inima încărcată de emoţie, dar nu au cui să o spună, cum să spună, sau nimeni nu îi ascultă.

Horoscop. Vărsător - O zi care cere de la ei autoritate, să se impună, sau să fie foarte fermi, foarte verticali, foarte clari în opiniile lor şi în acţiunile lor. S-ar putea să le fie un pic dificil, dar până la urmă îşi fac curaj şi îşi formulează o poziţie.

Horoscop. Peşti - O zi care îi bulversează un pic, nu ştiu ce să creadă despre ceva sau cineva, asta pentru că există şi multă zvonistică, dar şi pentru că nu prea vor să se pună rău cu o persoană sau să schimbe impresia despre ea, aşa că trebuie să aibă discernământ, să stea să judece bine.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close