Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Schimbări de viitor pentru Fecioare, Peştii încep un nou proiect

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Schimbări de viitor pentru Fecioare, Peştii încep un nou proiect

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Simţ practic, astăzi, şi ne dăm seama ce este cu adevărat esenţial, aşa încât scăpăm de surplus.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Schimbări de viitor pentru Fecioare, Peştii încep un nou proiect
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2022   •   07:57

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi bună pentru toată lumea, mai ales în a doua jumătate a zilei dacă rămânem centraţi pe ce avem de făcut, nu ne distragem şi nu ne pierdem în emoţii negative.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte bună zi. Banii merg către casă pentru rezolvare unor lucruri din casă sau mulţumirea cuiva din casă, dar ies lucrurile foarte bine.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au şi ei o zi bună pentru că gândesc bine şi au soluţii bune, practice şi concrete la, nu neapărat probleme sau scopuri, ci marile ţeluri de viaţă. Schimbări pozitive.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce o schimbare de optică. Practic, rezolvă o problemă pur şi simplu, renunţând la ea. Lucrurile pentru care s-au zbătut s-ar putea să nu mai trebuiască de fapt şi aşa renunţă la un efort.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de prieteni, de invitaţii bune, de surprize plăcute pe care viaţa le face exact când aveau mai mare nevoie.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, beneficii care pot veni datorită unor soluţii ce erau sub nasul lor, foarte simple şi le aplică fără efort.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au şi ele o zi bună cu schimbări pozitive, veşti care vin de la şefi, de la colegi, de la autorităţi, un act, ceva ce dezleagă sau le deschide viitorul.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Cineva se poate răzgândi brusc şi pe neaşteptate, iar asta este ceva pozitiv pentru Balanţe pentru că pot da drumul unor planuri sau colaborări.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au şi ei veşti bune sau situaţii bune datorită unor colaborări foarte fructuoase. Poate fi partenerul de viaţă, care vine cu idei sau schimbă dispoziţia, sau poate fi o altă persoană. Veşti şi de la autorităţi, se rezolvă o problemă administrativă.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă bună datorită unei alte persoane care fie se mobilizează, fie o găsesc acum, dacă ştiu cum să ceară ajutorul.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au discuţii bune cu un apropiat sau cu partenerul de viaţă şi pentru că se atinge armonia se găsesc şi soluţii. Omul mai cedează, mai lasă de la el şi e bine.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Beneficitatea vine din mobilizarea lor, din faptul că sunt foarte concentraţi pe ce au de făcut şi lucrează foarte bine. Rezultate minunate, mai ales în a doua jumătate a zilei. Rezolvări cu casa.

Horoscop 6 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua este aducătoare de inspiraţii, imaginaţie şi creativitate pe care o pot folosi în munca lor. Le vine ideea poate unui proiect nou sau măcar soluţii care descurcă toate lucrurile. Drumuri bune, vizite bune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close