Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii au parte de bani, Scorpionii au nevoie de tandrețe

HOROSCOP 6 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii au parte de bani, Scorpionii au nevoie de tandrețe

HOROSCOP 6 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii au parte de bani, Scorpionii au nevoie de tandrețe
06 Noi 2019   •   09:08

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu ne sfătuiește să îi ajutăm pe toţi cei care ne cer sprinul. Este o zi dedicată prieteniei şi ajutorului reciproc.

HOROSCOP. Berbec: Succesul lor ţine de colaborare şi de cooperare, de aceea este recomandat să îi lase pe ceilalţi să strălucească.

HOROSCOP. Taur: Sunt dornici să ajute şi să-şi arate competenţele pe orice plan. Au nevoie de un prieten pe care îl găsesc.

HOROSCOP. Gemeni: Relaţii foarte bine cu şefii la locul de muncă, mai ales dacă apelează la coarda sensibilă a acestora. Lucrurile le rezolvă prin sensibilitate, şi nu polemică.

HOROSCOP. Rac: Privesc veşti importante de la o persoană dragă cu care nu au mai luat legătura de mult timp. Îşi pot rezolva problemele prin dialog.

HOROSCOP. Leu: Au mult spor în ceea ce fac, atât profesional, cât şi personal. Pe de altă parte, rezolvă o problemă financiară mai veche.

HOROSCOP. Fecioară: Relaţii foarte bune. Succesul lor se bazează pe parteneriat. Au calităţi pe care trebuie să le scoată în evidenţă.

HOROSCOP. Balanță: Muncesc, dar se bazează pe echipă. E important să le mulţumească celor din jur, mai ales că au fost sprijiniţi. Lucreză cu spor şi câştigă şi bani.

HOROSCOP. Scorpion:  Au o stare emoţională foarte bună. Au nevoie de tandreţe, însă, răspuns cu aceeaşi monedă.

HOROSCOP. Săgetător:  Atmosfera de tandreţe şi duioşie apare mai ales în cămin. Trebuie să fie atenţi la cei care le solicită sprijinul.

HOROSCOP.  Capricon: Veşti foarte bune pe orice plan. Se bazează pe sprijinul unui prieten care îi ajută cu sugestii. Au parte de dialog.

HOROSCOP. Vărsător:  Vărsătorii fac bani într-un mod ușor și eficient. Lucrurile pe care le credeau grele, acum le tratează cu ușurință.

HOROSCOP. Pești: Ziua poată să aducă inspirație. Peștii sunt intuitivi și își folosesc flerul atât în dragoste, cât și în afaceri.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close