Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se mobilizează, Balanțele au energie mentală

Horoscop 6 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se mobilizează, Balanțele au energie mentală

Horoscop 6 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi minunată astăzi, pentru că suntem inteligenți, ne tururie gura, știm să ne apărăm obiectivele și proiectele, dar și să stabilim niște cooperări foarte bune cu cei din jur. Zi bazată pe discuții, negocieri, comuniune și cooperare. Ne ies lucrurile.

Horoscop 6 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se mobilizează, Balanțele au energie mentală
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2021   •   08:49

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, minunată zi pentru întâlniri. Tot ce aveați programat săptămâna asta e bine să puneți astăzi, pentru că puteți deschide toate ușile, convingeți ușor și aveți farmec minunat.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii conlucrează foarte bine cu oamenii dar și ei se mobilizează bine. Fac alte conexiuni, legături, le vin alte idei, e totul foarte spornic. Șefii sunt foarte mulțumiți.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, creativitate și inspirație. Lucrează foarte bine acolo unde nu au orar și nu au deadline-uri. Se lasă duși de inspirație și au rezultate. Cei care sunt prea presați preferă să își ia o recreație și să facă altceva decât ar trebui.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce conlucrare bună în familie, lucru mai ales pentru casă, sau la birou își aranjează mai mult treburile personale și își consolidează poziția. Nu se asociază cu oricine care e riscant.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, foarte multe idei care sunt jonglate în jurul lor. Uneori pot să facă și pe mediatorii, între diverse forțe, persoane, instituții cu care trebuie să conlucreze. Cert este că au cuvintele la ei și se descurcă bine și oficial.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, bani care vin dintr-o colaborare. Fie li se propune o colaborare acum sau li s-a propus și acum se livrează deja, sau au niște contururi mai clar ale acestei colaborări, dar oricum ies bani din asta.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe ziua aduce foarte multă istețime și claritate mentală, deci pot analiză și pot vedea lucruri pe care alții nu le văd. Ele folosesc această energie mentală extraordinară pentru a dezvoltă activități paralele cu munca principala. Sau a inova ceva în munca principală.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt mai mult atenți la alții. Poate fi o persoană importantă pentru ei, pe care vor s-o ajute în munca ei. Și este foarte onorant, pentru că își creează o bază de viitoare colaborare, se întoarce serviciul mai târziu.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt foarte sociali. Se pot simți curtați, vizați, văzuți, apreciați, lăudați. Cu merit, fără merit, ideea e că primesc aceste apecieri. Sunt încântați, dar fac și noi contacte sociale foarte bune.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt în formă și mai ales cei care au funcții sau cei care trec acum printr-o situație în care este important ce zic, ce fac și cât se implică. Și culeg niște roade de pe urma muncii lor.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, acte bune în primul rând. Sau înțeleg bine niște mecanisme administrative și juridice, se folosesc de ele admirabil, pentru a rezolva lucruri, sau pentru a împinge mai departe niște lucruri. În tot cazul, sfaturi bune de la toată lumea.

Horoscop 6 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii își fac niște calcule financiare în legătură cu cineva. Ce faci tu, ce fac eu, și se descurcă. Și primesc sfaturi și să iasă dintr-o pagubă financiară.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close