Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 - 13 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau o decizie care le poate schimba viaţa, Racii au o săptămână de atenţionări

Horoscop 7 - 13 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau o decizie care le poate schimba viaţa, Racii au o săptămână de atenţionări

Urmează o săptămână care care ne cere multă ambiţie, putem avea mari realizări, dar sigur este că depunem mare efort pentru proiectele în care suntem angajaţi.

Horoscop 7 - 13 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau o decizie care le poate schimba viaţa, Racii au o săptămână de atenţionări
Sursa foto: Antena3
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2020   •   09:20

Iată, mai jos, horoscopul pentru săptămâna 7-13 septembrie, prezentat duminică, la Antena 3, de Camelia Pătrăşcanu.

HOROSCOP BERBEC - luni şi marţi pot face bani şi le este mintea la ei. Important este să surprindă o oportunitate, să se implice, să fie creativi, ingenioşi, să-şi asculte instinctul. Joi au o zi de destin sau poate fi vorba de nişte acte, nişte decizii care se iau ori bat palma cu cineva. Pentru week-end, se anunţă o atmosferă mai apăsătoare în familie.

HOROSCOP TAUR - încep săptămâna în forţă, sunt foarte egocentrici, se gândesc la dorinţele lor, planurile lor, persoana lor este cea mai importantă, mai ales luni şi marţi. Pot primi şi veşti bune din străinătate. Zile de bani, miercuri şi joi, iar în week-end sunt pe drumuri.

HOROSCOP GEMENI - începutul de săptămână e un pic mai discret, e bine să stea în umbră şi să-şi facă calculele, financiare chiar. Să aibă grijă de sănătate luni şi marţi. Cineva le poate face o surpriză sau rezolvă ceva, în tot cazul au parte de un dar. Mai ales joi poate fi o zi importantă, iau poziţie faţă de ceva care se întâmpă în jurul lor. E important dacă refuză sau acceptă, pentru că asta le poate schimba un pic viaţa. În week-end, fac cheltuieli pentru familie.

HOROSCOP RAC - au o săptămână care începe într-o notă foarte optimistă, sunt optimişti, se pot vedea cu un prieten, astfel că luni şi marţi au nişte zile fabuloase. Lucrează la nişte planuri îndrăzneţe, dar poate fi vorba şi de o aventură, un amuzament, însă s-ar putea contura şi ceva serios. Să aibă grijă la sănătate şi la drum lung, cei care pleacă, mai ales miercuri şi joi. În plus, se poate ivi o mică pagubă. În week-end ar fi bine să se ocupe de ei şi să-şi încarce bateriile.

HOROSCOP LEU - sunt în forţă luni şi marţi, iau decizii, cumva sunt la butoane. Pot hotărî o schimbare de direcţie în viaţă, pentru că pot avea o clarificare. Cele mai importante sunt afacerile şi banii şi pot câştiga bani. Sunt în forţă şi marţi şi miercuri, iar joi se împacă cu cineva sau reuşesc să ocolească o persoană. În week-end, e bine să meargă în locuri numai de ei ştiute, pentru a-şi încărca bateriile.

HOROSCOP FECIOARĂ - au zile importante luni şi marţi, mai ales în privinţa actelor oficiale, informaţiilor, veştilor pe care le primesc din zona financiară. Se descurcă o problemă sau cineva ia o decizie şi asta poate avea un impact pozitiv şi pentru ei. Şi miercuri şi joi, cariera lor e înfloritoare, pot avea nişte rezultate minunate. Week-endul îl petrec cu prietenii. 

HOROSCOP BALANŢĂ - luni şi marţi sunt atente la economie, pot afea un câştig fără să muncească, îşi vând mai bine atuurile, oricum pot avea un spor material nu atât datorită muncii, ci pentru cum îşi pun în valoare capacităţile. Miercuri şi joi, sunt zile pentru şedinţe, se pot propaga. În week-end, iau nişte decizii bune pentru casă.

HOROSCOP SCORPION - au întâlniri foarte bune luni şi marţi, vor să impresioneze o persoană, de aceea pot face nişte gesturi exagerate. În rest, sunt în formă şi au cuvintele la ei. Un mic câştig sau evită o pagubă, miercuri sau joi, iar în week-end sunt pe drumuri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - muncă cu spor luni şi marţi, pot avea un câştig material, îşi arată dibăcia profesională, sunt într-o formă bună profesională, au o relaţie bună cu toată lumea şi se fac remarcaţi şi de şefi, şi de colegi. Miercuri şi joi, au zile de popularitate, sunt în mare formă, vor să iasă în evidenţă şi le iese acest lucru. Pentru week-end, e bine să acorde mai mare atenţie partenerului de viaţă şi chiar să-i facă pe plac.

HOROSCOP CAPRICORN - luni şi marţi sunt zile de visare, de proiecte, dar e bine să îşi rezerve timp liber, pentru că au nevoie, fără să se gândeacă la bani sau câştiguri. Au o relaţie bună cu copiii, dispoziţie bună sufletească şi muncesc lejer marţi şi miercuri. Week-endul îl petrecere cu partenerul.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - sunt în formă luni şi marţi, dar discreţi, nu vor să rişte, se ocupă de lucruri pe care le stăpânesc foarte bine. De aceea, e bine să nu se bage în activităţi noi. În casă, pot exista discuţii sau se pot face nişte schimbări. Marţi şi miercuri pot avea zile bune, găsesc o cale de rezolvare a unei probleme. În week-end muncesc sau ajută pe cineva din familie care e într-o incapacitate.

HOROSCOP PEŞTI - începutul de săptămână anunţă multe drumuri, multe informaţii şi primesc multe sugestii de la persoane de la care se inspiră. Se pot gândi, mai ales joi, că e timpul să facă o schimbare de destin, îşi fac curaj, se analizează cu luciditate. În week-end se anunţă distracţie în familie.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close