Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 august 2021. Fecioarele iubesc cu patimă. Berbecii sunt tentați să "calce strâmb"

Horoscop 7 august 2021. Fecioarele iubesc cu patimă. Berbecii sunt tentați să "calce strâmb"

Horoscop 7 august 2021. Astrele prevestesc o zi cu multe tentaţii, situaţii neprevăzute şi capcane. Fecioarele au fluturi în stomac, în timp ce Capricornii primesc o veste neaşteptată despre un prieten apropiat.

Horoscop 7 august 2021. Fecioarele iubesc cu patimă. Berbecii sunt tentați să "calce strâmb"
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   15:00

Horoscop 7 august 2021 pentru Berbec

Astăzi, veți avea posibilitatea să vă ajutați unul dintre colegi. Astrele vă încurajează să faceți acest lucru, mai ales că veți primi ceva bun în schimb la un moment dat. Veți avea multă energie, astăzi. Mare atenție la tentații! Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să fiți tentați să călcați strâmb și să vă înșelați partenerul. Astrele vă sugerează să rămâneți cu capul pe umeri, altfel veți pierde totul.

Horoscop 7 august 2021 pentru Taur

Dacă aveați planuri făcute pentru ziua de astăzi, se pare ca veți fi nevoiți să le anulați. Apare o situație neprevăzută la locul de muncă sau acasă. Cel mai probabil va trebui să plecați din oraș. Veți fi nevoiți să luați și niște decizi pe care nu le veți înțelege pe moment. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Gemeni

Aceasta este o zi benefică pentru a vă concentra mai mult pe viitor. Veți purta unele discuții cu cei din jur, probabil la locul de muncă. Astăzi, este de asemenea, o zi foarte bună pentru a susține examene sau să candidaţi pentru un nou post.

Horoscop 7 august 2021 pentru Rac

Racii sunt tensionați și se gândesc la familie. Nu sunteți în cea mai bună stare. Vă tot gândiți la cei dragi, iar asta vă va consuma din energie. Astrele spun că nu aveți pentru ce să vă faceți griji. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Leu

Pentru nativii din zodia Leu, se va restaura armonia în familie. Ați trecut printr-o perioadă destul de tensionată acasă, iar acum apele se vor liniști. Veți purta niște discuții formale la locul de muncă. În ceea ce privește relația de cuplu, nici astăzi nu scăpați de discuții. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Fecioară

Astăzi, nici nu mai știți pe ce planetă sunteți. Se pare că cineva v-a pus sufletul pe jar. Se pare că sunteți îndrăgostite până peste cap. Ar fi bine să coborâți totuși și puțin cu picioarele pe pământ. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Balanţă

Pentru Balanțe, apar planuri la locul de muncă pentru organizarea unui team building. Ceva vă neliniștește în privința aceasta. În orice caz, lucrurile se vor aranja conform dorințelor dumneavoastră. Dacă aveți înclinații artistice, astăzi vă veți dezvălui în fața colegilor talentul pe care îl aveți în fotografie. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt foarte sensibili. În a doua parte a zilei, se prevede o reuniune în familie, un prânz cu prietenii sau chiar o cină romantică cu partenerul. Seara, veți avea gânduri serioase cu privire la viitorul dumneavoastră.

Horoscop 7 august 2021 pentru Săgetător

Săgetătorii se simt creativi și se gândesc să își pună în aplicare latura artistică. Nu ar fi rău să vă apucați de pictură sau chiar cântat. Sunteți o zodie înzestrată cu multe talente. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Capricorn

Sunteți euforici pe tot parcursul zilei de 7 august. Veți simți nevoie de spațiu din partea partenerului sau a prietenilor din jur. O amintire mai puțin plăcuta va pune stăpânire pe gândurile dumneavoastră. La final de zi, veți primi o veste nu tocmai bună de la un prieten apropiat.

Horoscop 7 august 2021 pentru Vărsător

Cineva vrea să vă păcălească cu o sumă de bani. Nu vă lăsați intimidați, până la urmă sunt banii dumneavoastră. La locul de muncă, veți avea păreri contradictorii cu colegii, însă încercați să vă păstrați calmul. 

Horoscop 7 august 2021 pentru Peşti

Astăzi, comunici foarte bine cu cei din familie, dar și cu colegii de muncă. Aveți o predispoziție de a dezvolta o ușoară alergie. În ceea ce privește viața socială, la finalul zilei veți petrece în compania prietenilor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close