Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Pentru Tauri se deschid multe uşi, Balanţele ştiu ce au de făcut

Horoscop 7 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Pentru Tauri se deschid multe uşi, Balanţele ştiu ce au de făcut

Horoscop 7 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua are o vibraţie mai intensă în prima parte, dar după ora 15, lucrurile se mai detensionează.

Horoscop 7 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Pentru Tauri se deschid multe uşi, Balanţele ştiu ce au de făcut
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2021   •   08:48

Horoscop 7 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte hotărâţi să îşi ţină linia, să facă lucrurile aşa cum îşi doresc şi asta e foarte bine. După-amiaza şi seara, stau cu prietenii sau primesc vorbe bune.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, multe rezolvări, mult uşi deschise, dar şi multe drumuri pe care le fac şi au insistenţă pentru a-şi rezolva lucrurile. Mai departe, după ora 15, au multă treabă de făcut, dar e cu spor.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii îşi fac calcule de tot felul astăzi, şi sentimentale, şi financiare, ce pierd şi ce câştigă dacă fac într-un fel sau într-un alt fel.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua aduce, mai ales după-amiază, asumarea unei pierderi. De fapt, se pare că ei renunţă dacă lucrurile nu decurg aşa cum ei doresc sau aşa cum ei pot accepta.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua este marcată de muncă în prima parte, dar după ora 15, este posibil să aibă loc o discuţie sau să pregătească o întâlnire cu cineva de care ar vrea să fugă, dar din păcate nu pot fugi de această dezbatere.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, muncă bună la începutul zilei, sunt concentrate şi ştiu ce au de făcut, însă e posibil ca după-amiaza să se confrunte cu lipsa unor resurse, că atunci când erau mai pregătite, lipseşte cineva sau ceva.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, sunt foarte concentrate şi ştiu ce au de făcut, iar după-amiaza, după ora 15, e posibil să existe tensiuni, dispute conjugale din cauza banilor sau a unor investiţii cu care Balanţele nu sunt de acord.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, sunt acte care se rezolvă până în prânz. După prânz, fie nu au energie, nu au chef, nu le mai place ceva ce se întâmplă, nu vor să facă parte din ceva sau să se întâlnească cu cineva şi sunt năzuroşi din cauza aceasta.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bani rezolvaţi, investiţi bine. După ora 15, primesc veşti care nu le plac şi care poate îi obligă să facă un drum sau să facă o întâlnire şi nu prea au chef de asta. Atenţie şi la sănătate, mai ales pentru cei care faceţi drumuri.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt bine centraţi astăzi şi poate chiar mândri de ei, însă după-amiază este posibil să aibă un rateu dacă cedează la plângeri sau la rugăminţi şi asta le scoate nişte bani din buzunar sau dacă nu se pot stăpâni şi spun ceva ce regretă sau face ceva ce ar putea regreta.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, după-amiaza sunt ore mai dificile, mai ales dacă nu sunt foarte siguri de ei, nu ştiu exact ce caută la locul unde se află, nu ştiu cum să facă, să procedeze să rezolve o stiuaţie.

Horoscop 7 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii să fie atenţi la sănătate mai ales după-amiaza, poate apărea o neglijenţă sau o circumstanţă nu foarte favorabilă, deci atenţie unde vă întâlniţi, unde vă duceţi, poate e cazul să amânaţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close