Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au parte de un câştig, pe Vărsători îi caută norocul

Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au parte de un câştig, pe Vărsători îi caută norocul

Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Multă sensibilitate astăzi, poate unii dintre noi nu ştim exact cum să înţelegem lucrurile care se întâmplă şi îşi deschid sufletul.

Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au parte de un câştig, pe Vărsători îi caută norocul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2022   •   09:18

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este una din acele zile care poate aduce nelinişti şi tulburări, nu din cauza unor lucruri concrete, ci pur şi simplu, o stare de nelinişte şi de angoasă.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii pot fi surprinşi de un prieten care nu le dă o datorie sau care are nişte evenimente sau le cere anumite lucruri pe care Taurii nu le pot da.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii sunt puşi într-o situaţie ingrată, poate sunt nevoiţi să acopere pe cineva sau să mascheze nişte lucruri şi nu prea le place postura aceasta. Pot simţi şi că nu pot face faţă unei situaţii.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, multă preocupare pentru aspectele morale sau juridice ale unei situaţii. Nu ştiu exact cum e mai corect să procedeze şi au nevoie de nişte sfaturi.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, sunt preocupări legate de bani sau de bunuri, în tot cazul e vorba de un câştig de care se pare că se pot lipsi. Pentru a avea mai multă libertate, mai ales la muncă sau în lucurile pe care vor să le realizeze nu prea vor să depindă de alţii şi ştiu că facă lucruri cum alţii nu prea obişnuiesc să le facă.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o zi care poate să le aducă trac, sunt puse într-o postură în care poate nu sunt mulţumite de felul în care arată sau de cum se prezintă sau au prea multă grijă să nu supere şi până la urmă nu mai ştiu cum să transmită ce au de transmis.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, muncă astăzi sau eforturi pe care le depun şi pentru ele, pentru sănătatea lor, dar şi ca alţii să se simtă bine. Sunt puţin tensionate, mai ales spre seară, mai ales dacă cei din jur nu au înţeles ce trebuie.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, grijă şi tandreţe. Trebuie să aibă grijă de o persoană din preajma lor şi asta le cere efort, dar ştiu că au şi ei nevoie de această persoană, aşa că trebuie să fie cât de drăguţi pot.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au nevoie să îşi creeze un spaţiu pentru ei, poate se ascund undeva în camera lor, în colţul lor de tihnă şi de linişte, fie că citesc sau se roagă, dar cert este că au nevoie de momente pe care să le petreacă cu ei.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni sunt preocupări legate de nişte proiecte şi pun într-o cheie foarte morală şi spirituală aceste proiecte. Ştiu să facă nişte lucruri, dar este şi necesar să le facă sau munca lor serveşte, îi ajută pe cei din jur - acestea sunt întrebările pe care ei şi le pun.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, o modalitate mai simplă prin care pot face bani, pentru că sunt preocupaţi de asta şi ar putea să găsească soluţia, deşi nu e foarte simplă sau nu e foarte confortabil pentru ei, dar sigur o soluţie prin care pot câştiga găsesc.

Horoscop 7 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua este marcată de multe reflecţii legate de propria lor persoană şi dacă acum sunt pe un drum al vieţii care îi mulţumeşte mai ales sufleteşte, nu financiar, din punct de vedere social, au multe lucruri la care vor reflecta.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close