Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii primesc informaţii care schimbă tot, Racilor li se ia o piatră de pe suflet

Horoscop 7 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii primesc informaţii care schimbă tot, Racilor li se ia o piatră de pe suflet

Horoscop 7 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Azi ne spunem opinia într-un mod care poate fi decisiv pentru relaţiile noastre sau pentru poziţia pe care o avem în anumite situaţii.

Horoscop 7 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii primesc informaţii care schimbă tot, Racilor li se ia o piatră de pe suflet
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Iul 2021   •   08:33

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii ţin mult la adevărul lor şi se pare că au şi argumente pentru asta. Primesc o sugestie sau nişte informaţii care le schimbă poate viziunea şi chiar o acţiune pe care doreau să o întreprindă.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii rezolvă o problemă financiară foarte complicată care primeşte şi acceptul autorităţilor.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, idei foarte bune sau o viziune foarte bună privind viaţa şi viitorul lor. Au claritate şi ştiu pe ce drum să meargă. De asemenea, şi acte bune.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, rezolvarea unei probleme din trecut, este posibil ca o persoană să se răzgândească sau să vină cu o intervenţie benefică, ceea ce le ia o piatră de pe suflet.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua e marcată de conversaţii foarte plăcute în jurul unor noi proiecte, poate primesc şi nişte propuneri. În tot cazul, sunt foarte fericiţi de fertilitatea relaţiilor şi ofertelor care li se fac.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, autoritate la locul de muncă, îşi ghidează foarte bine echipa şi în cadrul unor proiecte foarte bune au acum nişte soluţii care deschid noi culoare.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele pot călători sau îşi fixează nişte călătorii. Poate peste multă vreme, dar trebuie pregătit de acum. De asemenea, veşti foarte bune de la persoane cu care nu au mai vorbit de multă vreme.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, aranjamente în familie foarte bune, se pot sprijini pe nişte persoane care vin cu nişte soluţii pe care ei nu le-au cerut, dar sunt bine venite.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au discuţii astăzi cu un specialist, fie pe teme medicale, fie pe teme juridice. Trebuie să fie atenţi, să respecte legea.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii învaţă sau capătă o abilitate nouă, sunt foarte fericiţi că reuşesc să se descurce într-un domeniu care îi intimida până acum.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, e vorba de ideea unui proiect care poate aduce bani, aşa că toate aceste gânduri şi soluţii, viziuni pe care le au e bine să fie notate şi să le pună în practică.

Horoscop 7 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua e marcată de discuţii diverse, poate chiar o uşoară confuzie. Şi starea lor, ba e sus, ba e jos, dar dacă se lasă ghidaţi de intuiţie şi suflet, fac alegerile cele mai bune.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close