Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, pentru Berbeci viitorul nu e sigur, Scorpionii au noroc la bani

Horoscop 7 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, pentru Berbeci viitorul nu e sigur, Scorpionii au noroc la bani

Horoscop 7 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Riscuri sau nesiguranţă financiară, ne preocupă banii azi, aşa că trebuie să fim atenţi ce scoatem din buzunar. O zi un pic complicată, mai ales că este şi Mercur retrograd.

Horoscop 7 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd, pentru Berbeci viitorul nu e sigur, Scorpionii au noroc la bani
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2021   •   08:30

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, viitorul nu este foarte sigur, aşa că trebuie să-şi facă mai bine calculele, mai ales dacă primesc nişte oferte tentante, dar nu foarte clare.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, propunerile care vin din partea şefilor sau nişte responsabilităţi mai mari îi costă scump, timp şi energie folosită, aşa că rămâne de văzut dacă merită.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii e bine să fie un pic mai atenţi în jur, mai ales dacă vor să facă investiţii sau să valorifice deja acţiunile făcute până acum. Deci, atenţie la ce se întâmplă în jur.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, perspectivele financiare ţin de context şi de colectivitate, mai ales cei care lucrează cu publicul e bine să-şi calculeze strategiile de propagandă.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua poate aduce divergenţe de opinie în relaţia cu şefii sau cu colaboratorii foarte apropiaţi, nu toată lumea înţelege investiţiile sau cheltuilile în acelaşi mod. Aşa că, argumente şi dezbateri astăzi.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, un act oficial poate sosi azi sau nu vine şi asta le încurcă lucrurile. Dacă soseşte, trebuie să se supună legilor şi regulilor şi să găsească soluţii mai creative.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, banii depind de alţii sau discută cu membrii familiei în legătură cu cele mai bune măsuri şi investiţii.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, parteneriatele sunt cruciale şi banii depind cumva de cât de bine se înţeleg cu cei din jur, poate partenerul de viaţă sau o altă persoană care se poate răzgândi brusc.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, muncă susţinută astăzi, însă în condiţii precare pentru că nu au ce le trebuie pentru a putea rezolva atent şi eficient ceea ce-şi doresc. De asemenea, discuţii şi şedinţe.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua este marcată şi ea de resurse puţine, ideile sunt mari şi grozave însă trebuie să se descurce cu ce au la îndemână.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, lipsă de mobilizare şi poate că banii sunt afectaţi de faptul că nu au chef de o anumită activitate sau nu sunt într-o formă foarte bună. Dacă pot amâna este foarte bine, dacă nu, să încerce să se mobilizeze.

Horoscop 7 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, este o zi cu multe calcule financiare, în urma unei veşti sau a unei idei care pune în altă cheie şi în altă schemă toate activităţile pe care şi le-au propus pentru azi, deci inovaţie şi creativitate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close